[]

G500s Benzeri Gamer Mouse Önerisi

Merhaba dostlar,

Son 6-7 yılını Logitech G500 ve G500s ile geçirmiş bünyem bu ürünlerin üretimimin durması sebebiyle açıkta kalmış durumda. Aynı serinin yeni modeli G502 dedikleri aleti kasa olarak küçültmüşler, dolayısıyla önceki modellerdeki elime cuk oturma olayı kalmamış. Bütün mağazaları gezdim hep aynı dandik modeller teşhire konmuş, deneyip göremiyorum da yani. Uzman arkadaşlar bana ergonomi olarak G500s benzeri lazer mouseları önerebilir mi? Mümkünse ağırlık ayarı da olsun lütfen. Ya da belki teşhir ürünü yelpazesi geniş olan mağazaları önerebilirsiniz.

Not: Ben de derdimi sikeyim gerçekten, haklısınız...

 
ele oturma kısmını bilmiyorum, ama g502 gerçekten kullandığım en sorunsuz fare.


  • yalnux  (14.11.18 00:32:04) 
Ya Logitech modelleri vardı sadece teşhirlerde zaten, G502'yi öyle denedim. Ekstra tuşlara ulaşımı şahane ayarlamışlar gerçekten ama G500s bütün parmaklarımı taşıyordu, bunun hem boyunu kısaltıp hem de enlemesine alanını daraltmışlar o yüzden serçe parmağım çok boşta kalıyor. G500s'in özellikle ele mükemmel oturması hoşuma gidiyordu, eksikliğini yaşamak pek içime sinmez.


  • dream machine  (14.11.18 00:40:30 ~ 00:40:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.