[]

Vertu telefon nasil satilir -)

Elimde 9 bin dolarlik telefon var hic kullanmadim satmak istiyorum fakat bunu satacak cevrem.yok hediye edecek cevrem varmis. Alicisina ulasabilecegim siteler nelerdir. Yurtdisinada satabilirim.




 
Sahibinden??


  • etna  (13.11.18 07:13:12) 
imaji cok saglam bir telefon degil malesef. ultra zengin dedigin adamin elinde bile iphone var. bi ara turkler almisti markayi. o paralari veren birini bulmak icin cok beklemen gerekebilir.

sahibinden'i salla, ebay'e falan koy.
  • brkylmz  (13.11.18 08:45:38 ~ 08:55:57) 
Zamanında parası olan ama zekası olmayan zenginleri keklemek için çıkarılmış ve yakın zamanda batmış bir telefon markası.

Günümüz teknolojisine uygun da değil, yanında mutlaka da bir adet akıllı telefon taşıman lazım :)

Sahibinden ve letgo'dan başka şansın yok, ki oralarda da değil 9 bin dolar 9 bin liraya da satabileceğinize inanmıyorum.
  • John Bloor  (13.11.18 09:00:00) 
istdaysan kapali carsi taraflarina git. ancak araplar ya da ruslar alir


  • oscar  (13.11.18 09:04:19) 
ben geçenlerde nautilus karşısındaki gloria jeans'de arkadaşımı beklerken yan masada bir adam diğer adama vertu satıyordu. muhtemelen letgo gibi bir yerden görüşmüşler, adam buna detaylı anlatıyordu telefonu açıp kurcalayıp.

milyorluk istanbul'da ben denk geldiysem bir yerde birileri bu telefonu satıyor, başka birileri de alıyor demektir. letgo'dan başla, facebook marketplace, sahibinden, zebramo gibi yerlere koy.
  • Bruce  (13.11.18 09:10:31 ~ 09:10:54) 
satamazsın. vertu bitti. çok zengin, gösteriş yapmayı seven insanların elinde özel üretim apple'lar var artık. hali hazırda apple telefonunuzu altın / taş / ot bok kaplayan birden fazla şirket var. vertu 10 sene önce bu işe yarayan tek telefondu şimdi yazdığım gibi. satamamanın bir diğer sebebi ise vertu'ların çakmaları çok yapıldı, içindeki yazılıma, dışındaki kaplamaya, logosundaki parıltıya kadar aynılarını yapıp 300 400 dolara sattı çinliler. bu yüzden vertu seri no olayına girişmişti hatta, telefonunu siteden kayıt ettiriyordun vb. zor bu işler zor...


  • Tears of Devil  (13.11.18 09:40:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.