[]

3 gündür geçmeyen baş ağrısı

Arkadaşlar cumartesi başladı, hala ağrıyor. Eskiden baş ağrısı nedir bilmezdim, neden böyle oldu. Yaş 30, kadın. Belki yardımcı olur




 
Ya yemin ediyorum cumadan beri başım çatlıyor. Ben artık regl dönemi yaklaşması ya da sinüzite yordum bu işi. Bugün de ölüyorum bakalım nasıl dayanacağım?


  • rabbititus  (13.11.18 03:20:59) 
Benim bu yaz, abartmıyorum, 3 hafta gibi bir süre başım ağrıdı. Doktorlar sebebini bulamadı, Eylül'de kan değerlerimi ölçtürdüğümde b12'm düşük çıktı. Ben ona bağladım ama bilmiyorum.. Majezik ve dolorex bana iyi geliyordu.


  • gmzo  (13.11.18 08:12:33) 
su tüketimine bağlı olabilir.
vücutta mineral dengesi bozulmuş olabilir.
migren değil heralde, 3 gün sürmüş ve dayanabilmişsin.

muz yemek iyi geliyor bana bağ ağrıdığında. bi de işte bi süre beslenmeyi toparlıyorum.
  • barankovan  (13.11.18 09:03:34) 
stres, endişe, gerginlik ya da üzerine çok düşündüğün, kafanı kurcalayan şeyler varsa bunlar da baş ağrısı yapabilir.


  • Bruce  (13.11.18 09:17:57) 
Tesekkur ederim, bugun daha iyiyim. Hafif bir agri var ama hala. Onerilerinizi dikkate alacagim:)


  • balpolen  (13.11.18 11:43:32) 
Su içmiyorsun


  • eksimeksi  (14.11.18 05:56:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.