[]

yaratıcı instagram çekiliş postu fikri olan?

genşler selam

el yapımım olan seramiklerim için bi insta hesabım var ve yeni bi yılbaşı koleksıyonundan önce bıraz yeni takıpci kazanma isteğim var ama şu sıkıcı 3 arkadaşını etiketle bizi takip et bilmem ne yazmak istemiyorum tabiki takip etmelerini isticem ama ne bileyim daha başka bişey mesela bi hesapta başınıza gelen en absürt şeyi yazın en güldüğüme bla bla yollıcam vardı ama hatun rakibim olmaz şimdi

benim çekilişle vereceğim şey kaşık ve ben de acaba birlikte bir keşküle kaşık atmak istediğiniz kişiyi etiketleyin mi yazsam çok mu lakayıt olur yada el yapımı ürünler olduğu için ve bunları seven insanları çekebilmek adına çevrendeki en yetenekli insanı etiketle tarzı bişey mi yazsam? kesin burdan birinden daha yaratıcı bişy çıkar ben eminim.

merak edenlere hesap: instagram.com/bodrumdan_

çok tenk yu iyi geceler

 
bence samimi bir şekilde "sayfanın tanıtımı için mecburen böyle klişe şeyler yapmak zorundayım, ürünlerimi sevme potansiyeli olan tanıdıklarınızı etiketlerseniz ben de aranızdan x kadarına x vericem" yaz. saçma salak ergenler takip etmiyordur böyle sayfaları, olgun insan halden anlar hoşuna bile gider.


  • Bruce  (12.11.18 23:55:39) 
ay evet çok samimi geldi bana da şimdi düşününce :) olabilir teşekkürler


  • hıkmıkzık  (12.11.18 23:59:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.