[]

Kedi severler

Arkadaşlar, kedi severler, bir erkek siyam kedi sahiplendik ablamla 3 ay önce, kendisi 2 yaşında şuan. Kedileri ciddi anlamda çok seviyorum, ancak bizimkisi kendini hiç sevdirmiyor, başka kedilere bakıyorum, kucağa geliyor, kendini sevdiriyor. Bizimkisi buzdan örülmüş duvarlara sahip, hayır işi düştüğünde yanıma ancak geliyor. Siyam kedilerinin cinsi mi böyle? Bana alışmadığı için mi mesafeli?




 
Kopekciyim, bayagi hem de.

Ama al sana tuyolar: Zaman tani, asla kovalama gelmiyor diye, dokunmandan hoslanmadigi gibi istemedigi bir yanina dokunursan da gelmez. Istemiyorsa sevme ve bir de minciklamak yok. Sey gibi dusun iste ya tipik surundurmen gereken hoslanan erkek kisisi gibi dusun. Kendi haline birak ters davran falan filan inter milan. Kolayliklar.
  • baldan kaymak  (13.11.18 00:21:29) 
bazısı öyle. işyerindekini çılgın gibi oynatıyorduk iple falan ama iki sırtını okşayalım yok. onları da öyle kabul edip saygı duyuyoruz.


  • perloneth  (13.11.18 01:11:41) 
benim de siyam kedim vardı 7 sene birlikteydik ama pek dediğiniz gibi değildi gerçek bir kucak kedisiydi. sevilmeye ve birlikte uyumaya bayılırdı. ama bu vakitler dışında yaptığı hiçbir şey yoktu oyun vs. falan.


  • zozjotejmnk  (13.11.18 01:17:12) 
her kedinin huyu ayri. bizim british shorthair de boyle. daha 7 haftalikken annesi reddetmeye baslayinca aldik yanimiza, 2 yasinda simdi hala daha kucaga gelip sevdirmez kendini. ama biz hangi odaya o da pesimizden oraya. bir metre mesafemize gelir yatar. git yanina oksa kalkar yarim metre daha uzaklasir tekrar yatar. ama mama saati oldugunda ayaklarinin arasindan ayrilmaz. gece gelir yatagin bi kosesine kurulur yatar.


  • crucio  (13.11.18 02:24:28) 
@crucio resmen bizim kediyi anlatmissiniz. Sanirim bu duruma alismam lazim. @zozjotejmnk ne sansliymissiniz, ben de hep kedim oyle olsun istedim ama nerde? :(


  • noeldayın  (13.11.18 07:25:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.