[]

Bilek güçlendirmek

Öncelikle kişi 32/E
Tenis oynarken topa yeterince güçlü vuramadığını hissediyor(teknik sorunu yok), uzun süre bırakmadan oynadığında bile yarım saat sonunda bilekte ağrı oluyor.Bilek bandajı bi yere kadar çözüm oluyor. Ek olarak kum torbasında çalışırken de yine aynı sorunlar.
Bileği egzersizle güçlendirmek mümkün müdür?Mümkünse hangi egzersizler bu amaca hizmet etmektedir? Fikirleriniz çok makbule geçecek.


 
Öncelikle kişi şınav çekebilir. Bunun dışında daha çok ön kolla alakalı tenis. Ön kol güçlendirebilir.

Ayrıca kendiniz hakkında neden 3. Tekil şahıs konuşuyorsunuz. Sadece merak ettim
  • sydney  (12.11.18 23:49:06) 
(bkz: powerball) oyuncak gibi gozukuyor ama ozellikle bilek ve on kol kaslarini kuvvetlendirmek icin birebir. kolu/bilegi kirilanlara alci sonrasi kaslari guclendirmek icin tavsiye edilen bir alet.


  • crucio  (13.11.18 01:37:00) 
Şınab pozisyonunda elleriniz yumruk şeklinde beklerseniz bileklerinizi güçlendirir. Bu şekilde şınav da çekebilirsiniz.
Sağlam vuruşlar için göğüs ve omuz çalışmalısınız. Örneğin plates bandı alarak şu şekilde çalışabilirsiniz. Tenis ile boks egzersizi benzerdir bu arada.
youtu.be
  • neysene  (13.11.18 02:47:20) 
Süt içsin bol bol .


  • eksimeksi  (14.11.18 05:58:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.