[]

34 NSJ 88

Bu plakayı tanıyan bilen gören var mıdır? (NOT: KONUM; İSTANBUL/PENDİK)

2 -3 haftadır, ofisimizde çalışan 23 yaşındaki kızı işe yakın yerlerde takip ediyormuş.
Karakola şikayetçi olmuş. Ama biliyorsunuz ki ülkemizde kadının başına bir şey gelene kadar önemsizdir.

Polis aracın hacizli olduğunu söylemiş. Şimdi bu adam hacizli arabayla nasıl böyle bir iş yapar. Veya polis hacizli aracın bu konumlarda her sabah orada olduğunu söylendiği halde neden bir şey yapmaz?

 
polis araç kimin üstüneyse onu görebilir, tc kimlik numarası, vergi numarası her bi boku isterse görebilir. polisin pek salladığı yok sanırım...

edit: bankacı bir tanıdığınız, vergi dairesinde tanıdığınız varsa çok rahat araç sahibini bulabilirsiniz. Ama özellikle banka üzerinden bunu yaparsanız bankacı arkadaşınızın başı ağrıyabilir.
  • silah taciri  (12.11.18 12:01:10 ~ 12:06:28) 
Bu şekilde bulmanız çok zor tabi. Muhtemelen uygun an'ı kolluyor, arkadaşınıza çok dikkatli olmasını söyleyin, Über'siz bir yere gitmesin mümkünse bir süre. Ülke sapık dolu.


  • msb  (12.11.18 12:01:59) 
Aracın hacizli olması kullanılmasına engel değil. Hacze ek olarak yakalama çıkarılırsa araca polis trafikte denk gelirse yakalar. Bir alacaklısı haciz koymuştur üzerine o kadar.

Eğer polis hangi dosyadan haciz konduğunu söylerse adliyede o icra dosyasına bakıp dosya borçlusunu yani aracın sahibini, adresini vs.sini öğrenebilirsiniz. Böylelikle daha kolay ulaşırsınız. Ancak zaten şikayetçi olduysa emniyetteki kayıtlardan araç sahibine ulaşılarak gerekli işlemler yapılacaktır.
  • okuyamıyom ben ya  (12.11.18 12:02:22) 
Teşekkürler öncelikle.

polisler araç sahibinin resmini göstermişler kıza yaşlı bi adamdı diyor. Tanımıyor kız. Ben bi denk gelsem kadın halimle dalacam.
aracı gösterilen kişinin sürüp sürmediğini de bilmiyoruz zaten. yüzünü göremiyor kız. korkudan bakamıyor zaten

Aynen sapık kaynıyor. Bundan 5 ay önce falan resmen aynı şekilde başka bir araç beni takip etmişti. Amcam başka bir şehirde polis. Ona sorgulattım. araç kiralık çıktı. Kiralama firmasını arayıp uyarmıştı. O günden sonra görmedim.

gerçekten yazık. ülke olarak bu kadar mı kötü olduk yoksa hep mi böyleydik?
  • yansitmayan ayna  (12.11.18 12:12:14 ~ 12:12:59) 
hacizli dedigi sey kredi borcundan oturu ipotek de olabilir. buyuk bir mesele degil.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (12.11.18 12:23:29) 
Bu gibi durumlarda karakola değil de savcılığa gidip dilekçe vermek ve işi kayıt altına aldırmak daha mantıklı sanki.

İşyerinden erkek birileri bir kaç gün kız ile birlikte gidip gelse o güzergahda, belki faydası olur.

Ayrıca sadece hoşlanmış ama açılmak için fırsat arayan bir cahil de olabilir, yaptığı hareketin kızı ne kadar ürküttüğünün farkında bile değildir belki.
  • John Bloor  (12.11.18 12:28:42) 
fotoğraf çekmiş arkadan. gri jeep tarzında bi araç. yanına yaklaşır konuşmaya kalkarsa video çekmesini söyledim ama bu gibi durumlarda nasıl yapılır ki? Korkudan insanın aklına bile gelmiyorken. Adam saldırsa video mu çekmekle uğraşılır. Yürüdüğü yol, boş bina olmayan bir yol. yol kenarı full sanayi duvarı.
İş yerinden o yönde gelen arkadaşlarla gelmeye çalışıyor şuan elinden geldiğince.

Olur ya içinizden biri tanıyordur aracı diye söyleyim dedim?? Hatta bakıp kim olduğunu söylerseniz bile sevinirim. İmkanı olan baksın. öldürecek değiliz adamı. gideriz uyarırız. kim olduğunu yerini biliyoruz akıllı ol diye.
  • yansitmayan ayna  (12.11.18 13:05:36) 
Gördüğü zaman 155'i arayıp, şikayet etsin ve konum bildirsin.

Başıma gelmedi ama pek çok kişiden ilerde ekip varsa, mutlaka çevirdiğini duydum. En azından kim olduğu tespit edilir.

Takip edenin bir falsosu yoksa, bu sefer farklı önlemler almak gerekir. Polis GBT'ye bakar, yakalama kararı vs. yoksa, en fazla biraz korkutup serbest bırakır.


.
  • kartallar yuksek ucar  (12.11.18 13:10:18) 
Kendi başıma geldi daha önce 155 aradım söyledim. hiç bir şey olmadı. amcam polis olmasa yapabileceğin bir şey olmuyor. gidiyor şikayetçi oluyorsun ama yok.

iş yerinde kısa bir süre çalışıp çıkmış bir adam geldi burda kameralar önünde arkadaşın telefonunu çaldı. kayıtlar ile birlikte polise gitti şikayetçi oldu. ev adresini kullandığı numarayı bile verdik ama sonuç sıfır elde var yine sıfır.

adam facebookda konum bildire bildire geziyor dolaşıyor ama polisimiz bu adamı bulamıyor ???!!'!!
  • yansitmayan ayna  (12.11.18 13:19:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.