[]

kapalı devre kamera işinden anlayan

dükkanda 4 tane kamera var, iki tane analog çıkışı var her birinin.
ama önceki dükkan sakini kayıt cihazını almış götürmüş, yani elimde kamera ve kameralara güç veren prizden başka bir şey yok.

kamera kaydı yapmak ve canlı olarak kameraları internetten izlemek için ne yapmalıyım?

 
bir dvr alman lazım, kayıt içinde hdd alman gerekiyor.Kayıt cihazını aldıktan sonra uzak izleme için port yönlendirme yapabilirsin veya p2p üzerinden izleyebilirsin.
İstanbul'da isen perpa 8. Kat a blokta dır bu işin toptancıları değil isen internetten cenova,neutron,dahua,avenir v.b bir markanın 4 kanal cihazını al.
Bu arada analog kameraların görüntüsü kaliteli bir marka kullanılmadıysa çamur gibi olur.
  • sealth  (12.11.18 08:01:55 ~ 09:15:16) 
DVR kayıt alacaksın +1, statik IP istemeyen bir model bak. Yenilerin hemen hepsi dynamic Ip uygun zaten, ilgili programı cebine ya da pc indirip DVR cihasını da modeme bağlarsan her yerden izlersin.

Acelen yoksa Aliexpres'te 28-30 dolara cihazlar var, ben de bugünlerde bakınıyorum. Bir hdd de lazım ama, onu ekstra alacaksın. Elinde varsa kullanırsın.
  • John Bloor  (12.11.18 09:11:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.