[]

booking.com rezervasyon yapamama

Otel karttan ön ödeme almaya çalışmış, alamayınca (kartta para yok) rezervasyon iptal oldu. Şimdi başka bir otelden rezervasyon almaya çalışıyorum ama alamıyorum. Bi kere iptal oldu diye filan mıdır? Kartla mı ilgilidir? Sanal kart çıkarıp mı denesem yoksa sistemde mi bi sıkıntı var?
Bi de rezervasyonu vize başvurusu için almıştım, mülakatı bekliyorum. Mülakatta rezervasyonum iptal olmuş aha bu da yeni rezervasyonum filan diye yeni belgeleri götüreyim mi?



 
İlk kısım için kredi kartı istemeyen yerlerden rezervasyon yapabilirsiniz diyecektim

İkinci kısıma göre ise başvuru sırasında çıktı aldıysanız onunla gidin hiç karıştırmayın bence iptali. Rezervasyon onay maili çıktısı falan da olabilir
  • senolll  (12.11.18 05:55:38) 
Bazı rezervasyonlarda cvc koduyla alakalı sorun çıkabiliyor. Sanal kartla yapmanız daha garanti olur. Ama bazı hosteller para çekebilir önceden 1 dolar maksimum bazıları da gitmeden 2 gün önce ilk günü çekebilir falan. Onun için otel şartlarını dikkatli okumalısınız.


  • frkn83  (12.11.18 11:25:01) 
rezervasyonu non-refundable değil standart rate seç. oteller check-in tarihine üç gün kalana kadar ücret çekmeden bekliyorlar.


  • heidi'nin dedesi  (12.11.18 11:45:10) 
İlk rezervasyonu yaptığım otel ücretsiz iptal, ön ödemesiz rezervasyondu. Check-in'e daha 1,5 ay varken ön ödeme almaya çalışmış. 2 haftalık bir rezervasyon diye olabilir diye düşündüm. 1 dolar olsa sorun değil de ne kadar çekmeye çalışmış bilemedim. Bi de riske atmak istemiyorum iptal olayını gizleyerek ya daha ucuzunu buldum onu iptal ettim bunu yaptım diye yeni rezervasyonu filan göstersem daha mantıklı değil mi? Daha önce red yedim çünkü vizede hemen 2 gün sonra bi daha başvurdum. Küçük bi detaydan red verirler şimdi diye tırsıyorum.


  • kozmosta bir nokta  (12.11.18 18:48:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.