[]

Sizce ne yapmalı?

İş yok güç yok (sektör berbat iş bulunmuyor)
Spora gidiyorum
Spor haricinde dışarı çıkmıyorum gibi bir şey. Eskiden kız arkadaşımla gezerdik ondan da ayrıldım.
Arkadaşlar hep çalışıyor öyle can ciğer dost olmadığımız için de sürekli görüşmüyoruz
Toplasan zaten 7 kişiler.
Spordan bile zevk almıyorum artık. İş olmadığı için maddi imkanlar da kısıtlı. Ne yapmalı, günleri basıl doldurmalı?

 
Ben olsam dunya klasiklerini okurdum


  • acetaminophen  (12.11.18 01:42:24) 
@acetaminophen
Aslında onu yapıyorum. Tolstoy-kazaklar ı bitirdim. Savaş ve barışa geçtim.
Evde haywan gibi twich videoları, eskiden 1-2 ay kursuna gidip bıraktığım kickboksun youtubedaki videolarını, alıp hiç öğrenmediğim klasik gitar eğitim videolarını izliyorum ama ben aslında dışarıda olmak için bi neden arıyorum. Asosyallik moduna tekrar girmek istemiyorum :(
  • neysene  (12.11.18 01:50:59) 
Ucuz bir olta al ve balığa çık.


  • quagliarella  (12.11.18 01:52:46) 
o zaman gönüllü olarak hizmet verebileceğin kuruluşlara bir bak


  • acetaminophen  (12.11.18 02:06:59) 
İnsan iç huzuru bulamayınca sürekli kaygılarla dövüşüyor. Bunu yapmaktan başka hiçbir şey zevk vermiyor tabii. Farklı sektörlerde iş bakın, boş kalmayın bari


  • zxcd  (12.11.18 02:12:08) 
@quag aslında itici gelmese oluru vardı ama nedense hiç hazetmiyorum o işten ya.

@aceta mesela? Şu yurtdışı için gönüllü gidilen (karın tokluğuna götürülen) faaliyetlere mi katılsam? Valla alırlar mı acep? Katılırım ciddi ciddi.

@zxcd inanır mısın onu da denedim, saçmaladım uluslararası gemilerde garsonluktan oyunculuğa alakam olmayan tüm sektörlere başvurdum(kariyer.netten). Daha geri dönen olmadı. Olacağını da sanmıyorum ya. Bir de mağazacılık için tezgahtarlık var tabi.
  • neysene  (12.11.18 02:20:12) 
evet, googledan bir araştır.
ayrıca madem sektörden memnun değilsin, eğer hoşuna giderse web/app yazılım işlerine girebilirsin.

  • acetaminophen  (12.11.18 02:27:16) 
Online değil de mekanlara giderek iş sorabilirsin. Cafe bar restoran, cv bırakabilirsin. İstanbuldaysan mekan bitmez zaten, hem gezmiş olursun hem yeni insanlarla tanışmış hem belki yeni iş bulursun idarelik veya komple yeni sektör olarak.


  • senolll  (12.11.18 03:23:17) 
Kanada 350 bin göçmen alacağını duyurdu.
Neden olmasın..

  • heidi'nin dedesi  (12.11.18 11:48:44) 
Spor yap. Gitmediğin yerlere git. Müzeleri gez.


  • ben de sonucta brad pitt degilim  (12.11.18 12:04:19) 
İş bulamazsan diğer yaptığın hiçbir şeyden zevk alamayacaksın bence.Beklentileri biraz normalize edip iş aramaya devam


  • turkuaz  (12.11.18 12:24:56) 
@senoll bunu değerlendiricem.

@sumuklurakun Mesleğim inşaat. Bu mesleğe ait programların yazılımlarını öğrenmek ve elde etmek ciddi anlamda zor gibi duruyor. Zaten türk olarak 2-3 alman olarakta 3-4 firma var. Bana bu biraz olanaksız geldi. Proje programlarını yarım yamalak bilsem de (piyasada bu da değersiz) planlama ve teknik ofis bazında iyi programlar biliyorum fakat bu da fayda etmiyor.
Yabancı dilim yok. İngilizce almanca ve rusça çalışıyorum. Sanırım dile yeteneğim yok beceremiyorum. Hafızam zayıf sanırım ilk neden bu.
İkinci üniversite düşündüm netkentte yazılım müh. Ama 4 sene ona adamak hayalperestlik gibi geldiği için vazgeçtim.
Python a bakıcam teşekkürler.

@heidi onu gördüm fakat 2020 diyor. O sonraki iş. Ben şimdi yakın zamanı kurtarmalıyım :)

@ben de sonucta, gezi işini yapayım doğru diyorsun. Bi pierre lotti yapılır akıldayken. Sporun dibine vuruyorum zaten. Yakınımda gezmediğim müze yok. Hayatta 2. Kez gezmesi benlik değil.

@turkuaz eskiden kötü de olsa teklif gelirdi. Şimdi kötüsü bile yok. Torpilimiz yok işte, olsa...
  • neysene  (12.11.18 20:04:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.