[]

Ayak tırnağı çekimi

Benim ayak başparmağımın tırnağı çok şekilsiz çıkıyor. Batma yok, bir zaman maç yaparken kırılmıştı, sonra değişik bir şekilde çıkmaya başladı. Ben bunu çektirmek istiyorum ama iğne felan acısının çok olduğunu duydum ve çekiniyorum. Yıllardır da bu sebeple çektirmiyorum. Bunun iğnesiz, sprey veya kremle yapılan bir operasyon çeşidi var mı? Varsa hangi hastane veya doktor yapar?




 
iğne ne ki hiç acıtmıyor. çekilirken anesteziden dolayı hiç acı duymazsın, anlamazsın bile . amaaaa o ilk akşam yok mu acıdan böğürtür. bol bol ağrı kesici içersen belki azaltır acıyı. ben 15 yaşımda çektirmiştim a.kesici fazla vermediler. belki 3 tane a. kesici atsaydım atlatırdım. ama o acıyı unutmam mümkün değil. böğrüne kurşun yesen bu kadar acımaz. bir de 1 haftada tamamen kuruyup iyileşiyor. acıya dayanamam dersen hiç bulaşma. su ile yumuşatıp düzgün çıkabilmesini sağlayabilirsen belki çektirmeye gerek kalmaz. youtube ta izlemiştim tırnak düzeltiyorlardı bi takım aletlerle hatta gittigidiyor gibi sitelerde medikalciler satıyor araştır derim.


  • illegalstar  (12.11.18 02:10:15 ~ 02:10:34) 
Çok hayati bir şey yoksa görüntü vs için kurcalama kendini. Pediküre falan bir bak belki çözümü vardır.


  • dougsampson  (12.11.18 02:36:31) 
İğne acıtıyor tabii, acıtmıyor diyene inanmam.

Hatta şöyle bir his oluyor, iğneyi batıyorlar o anda sanki parmağın şişmeye başlıyor. Şişerkende inanılmaz ağrı oluyor.

Aksine sonrası sorunsuz olmuştu benim.

Pansumanlar sancılıydı. Üstünü kapatan ped yaraya yapışıyordu ve çekerken içim gidiyordu. Of yine hatırladım çok fenaydı.

Neyse ki çekildi de kurtuldum. Şimdi bir tarafın etinin üstüne yakın çıkıyor tırnak. İstese de batamaz yani. Akakakaka. Öyle işte.
  • zxcd  (12.11.18 02:36:39) 
Bir ayak sagligu merkezine gorunseniz daha iyi olur bence. Cerrahi cozumleri sonradan dusunursunuz ki cekildikten sonra filan batik cikma olasiligi baya yuksek.


  • kuehles blondes  (12.11.18 02:58:39) 
Aynı durum bende de var.
Bir kere çektirdim yenisi yine kötü oldu tekrar çektirdim şimdi yine kötü ama vaktim olmadığı için çektiremiyorum.

İki kez çektiren biri olarak öyle çok büyük bir acı var diyemem.
İğne işte normal yani öyle abartılacak bir şey yok.
Sonraki aşamayı iğnelerin etkisiyle zaten hissetmiyorsun. Anestezinin etkisi geçince ağrı oluyor onu da ağrı kesici ile dindiriyoruz.

Pansuman kısmı biraz can sıkıcı olabilir ama e o kadarı da normal.

Uygun bir zamanda ben tekrar çektireceğim ve bu sefer yine bozuk olmaması için de sürekli kontrol altında tutacağım olmuyor böyle.

Geçmiş olsun.
Korkacak bir şey yok.
  • mutekebbir  (12.11.18 10:54:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.