[]

Aile dizimi yaptırıp hayatındaki tıkanmış noktaların farkına varabilen

Var mı? Ya da o tıkanıklığın farkında olup bu yolla çözüm bulan?




 
Evet. cozum buldum denemez ama en azindan bazi durumlarin farkina variyorsun.


  • acetaminophen  (11.11.18 21:53:12) 
Seninle baslamadi isimli kitabi tavsiye ederim


  • kassiopeia  (12.11.18 02:34:32) 
Ben dizim açtırmadım, çemberde bulundum. Gözlemim şu şekilde, kime neyin nasıl yardımcı olacağı değişir. Öyle bir noktaya gelmişsindir ki zaten dizim son adım olabilir ve çözülebilir.
Ama genel olarak, çoğu kişide dizim çözüm olmaktan çok, şimdiye kadar farkında olmadığı bir şeyleri açığa çıkarabiliyor ve bu önemli bir aşama. Çünkü her şey farkındalıkla başlıyor, farkında oldugun mesele ile ilgili harekete geçebilme şansın oluyor. Yani genel olarak, dizim tek başına çözümü vermez ama farkındalık sağlar gibi geliyor. Farkına vardığın şeyin üzerine çalışman gerekiyor, bunu insan kendi de bir yere kadar yapabilse de terapi süreci en sağlam yolu bunun.
Ve, Seninle Başlamadı +1 ve Bert Hellinger kitapları öneririm ben de naçizane.
  • pinkket  (12.11.18 06:33:36) 
yüz de yüz çözüm bulmasam da tıkanıklığı biraz rahatlatıp devam ettiriyorum.


  • mikahakkinen  (12.11.18 09:15:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.