[]

sigortadan halen yararlanamıyorum

2 yıl sigortalı olmaktan sonra 1 yıl kadar boş gezdim ve sonrasında 2 ay önce tekrar bi işe başladım ve sigortam yatmaya başladı. fakat hastaneye gittiğimde provizyon görülmüyor tarzı bir şey söyledi. ben ne zaman muayene olabileceğim?

gss borcum 350 tl kadar gözüküyordu ondan mı acaba?


 
Normalde ay sonu primler yatınca görülüyor ama bilemedim. 170i ara sor en iyisimi


  • zxcd  (11.11.18 16:53:01) 
gss prim borcu ödenmeden sigortadan faydalanamıyor artık, eskiden öyle değildi sistem değişti.

eskiden borcun da olsa içinde bulunduğun son ayı ödeyip gidebiliyordun.

yani ssk olayı nasıl onu bilmiyorum ama gss için bu geçerli. yani şöyle benim 350 tl gss borcum var bu son ayı yatırdım gideyim muayene olayım olmuyor yani.

bağlı olduğun sgk şubesini ara tc kimlik numaranı falan söyle, hemen telefonda bakıp şu yüzden diye söylüyolar sana.
  • killerbee  (11.11.18 16:57:41 ~ 16:59:01) 
benim gss borcum var yıllardır. şu an kontrol ettim, 274 lira görünüyo hatta. bu arada defalarca doktora gittim, ameliyat oldum vs vs.

gss'den olma ihtimali düşük yani. sistemleri abidik gubidik bunların. birbirlerinden haberi yok. ondan görünmüyodur
  • Delay Fuze  (11.11.18 17:19:40) 
SGKlı olduktan sonra GSS borcundan sıkıntı olmaması lazım- iyice kudurmadılarsa...
önce e-devletten SSGKnız yatmış mı ona bakın
yattıysa bağlı bulunduğunuz SGK müdürlüğüne gidip provizyon açtırın
  • niye ama  (11.11.18 17:32:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.