[]

Huawei p20 pro 4800 lira. Alayım mı ?

11.11 mevzusu ile 5289'a kadar düşmüş telefon. aynen amk düşmüş hali bu :)
neyse 420 lira da indirim kuponu var toplamda 4869 lira oluyor.

indirim mevzusu bitmeden son yorumları almak istiyorum.
1- bu fiyata bu telefon alınır mı?
2- bi tür rezalet yaşamamak için online alışverişte dikkat et diyeceğiniz neler var?

not: bi telefona bu kadar para vermek çok makul değil biliyorum ama bugüne kadar hep orta-alt seviye telefonlar kullandım bi defa şımarmak fena olmaz diye düşünüyorum.

 
1- bu fiyata bu telefon kesinlikle alınır
2- kargoyu muhakkak kendin al, gerekirse kargo görevlisini esir al ama paketi onun yanında aç. kutunun üzerindeki imei numarası ile aletin imei numarasının uyuştuğundan emin ol, imei kayıt sorgula, garantisinin ithalatçı değil de distribütör tarafından sağlandığından emin ol.

hayırlı olsun.
  • giovanne  (11.11.18 13:46:45) 
al gitsin.


  • sutlu nescafe  (11.11.18 13:54:18) 
almadan önce huawei screen dimming diye internette arat, ucuzundan en pahalısına her huawei modelinde olan bir sorun bu, aslında yazılımsal olarak çözülebilir gibi fakat huawei nedense bunu çözmedi hala

bu sorun neymişin özeti, ekran ışığının parlaklığını kendi kafasına göre düşürmesi (ortama göre otomatik uyarlamadan bahsetmiyorum)
  • freebird5406_2  (11.11.18 13:58:18) 
Alınır. Alet muadillerinin bir tık ötesinde.


  • karacigerim vur kadehlere  (11.11.18 14:06:43) 
5.000'e note 9'Umu satıyorum. 2 aylık. sıfırdan farkı yok.


  • beni arayan olursa banyoda de  (11.11.18 20:56:03 ~ 20:56:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.