[]

kedim pire kapmış ? acil tavsiye'ye ihtiyacım var.

üç yılıdır beslediğim kedim pire kapmış.kedim dışarı çıkaramadığım için veterinere götüremiyorum.şimdi ne yapmalıyım.sizin kullandığınız kedi pire damlası var mı ? ne yapmamı önerirsiniz ?




 
veterinere ya da petshopa gidip bi tane pire damlası al ensesine damlat. Ev içinse şunu al (git: www.hepsiburada.com her yerine gezdir bu ilaç dogal cilde dahi zarar vermiyor ve etkili ama illa bu marka tecrübeyle sabit.


  • spadæs  (10.11.18 23:16:48) 
Kediyi niçin dışarı çıkartamıyorsunuz?

Yarın veterinerden dış parazit spreyi alıp kendiniz de uygulayabilirsiniz. Bunun yanında pire tarağı da alabilirsiniz. Spreyden sonra kedinizi tarayarak kalanları o şekilde öldürebilirsiniz. Eve dağılmış olma ihtimaline karşın sirkeyle temizlik yapmanızı da öneririm. Bir de biberiye yağının iyi geldiğini ve zararsız olduğunu söylüyorlar ben denemedim ama internetten bakabilirsiniz.
  • saridendigindekirmizidiyebagiranadam  (10.11.18 23:19:57) 
kedim dışarı çıkınca çok aşırı tepki veriyor ondan dolayı dışarı çıkarmıyoruz.bu damlayı kullandıktan ne zaman sonra etkisini gösterir. pire eve yayılmış sanarım çünkü bir kaç gündür kaşınmamın sebini alerjiye bağlıyordum sanarım pire ısırmasından. yarın damla ile sirke alıp evi temizleyecem.umarım çok daha büyümden kurtulurm bu sorun ile.


  • 300worms  (10.11.18 23:49:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.