[]

Nişan Hatirasi Hediyelik

Merhaba,
Bu ayin
24unde nisanim var. Nisan hatirasi hediyelik bakiyorum ama henuz bir sey bulamadim. Pahaliya mal olmayan, oneriniz var mi?yaklasik 50 kisilik siparis edecegim. Tesekkurler


 
merhaba, biz Eyüp sabri Tuncer'in minik kolonyalarından aldık, kampanya vardı, tanesi 1.5 TL'ye geldi. üzeri için kırtasiye'den etiket bastırdık o da 60 tane 2 tl'ye geldi. Kurdele, silikon tabancası ve silikon alıp kendimiz üzerine yapıştırdık. 15 tl'de onlar oldu.


  • giovanne  (10.11.18 18:34:52) 
bizimkisi isteme-nişan bir aradaydı, şu kubbeli kavanozlardan alıp içine taze kahve doldurmuştuk. bir de püskül aldık, kubbeye doladık silikonla sabitledik. birer isteme çikolatasıyla minik karton bir pakete koyup verdik. her şeyi eminönünden aldık, 50 kişi için 150 tl kadar tuttu; kavanoz, kubbeler, püskül, silikon, kahve, minik paketler dahil. öyle bir şey olabilir belki?


  • ozgur bir kusun hatirati  (10.11.18 19:24:44) 
Biz gittigidiyor üzerinden 25cc mantar tipali şişe siparişi verdik. Çeşit çeşit yaptık. Kahve çekirdeği, çakıl taşı çikolata, renkli silis kum. Şişenin boğaz kısmına jüt veya ince kurdele ile fiyonk yaptık. En son da internette online tasarladığımız etiketleri yapıştırdık. 75 adet 100 tlyi bulmamıştır.


  • kablelvuku  (10.11.18 21:09:23) 
teşekkürler cevaplarınız için. hepsini inceleyeceğim


  • baharmahar  (10.11.18 21:49:06) 
Lavanta torbasi yapmistik biz.


  • 65 derece  (11.11.18 12:18:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.