[]

Klasik gitar için gamlar

yav şöyle bir major yada minor gamın 1. pozisyonda 5. poziyonda vs vs yerlerini gösteren, ne bileyim hangi barnakla devam edileceğini anlatan bir kitap yada guitar pro dosyası var mı? gp için arama yaptım ama ortam çorba olmuş, çoğu tek oktav için yazılmış vs. üşenmesem kendim hazırlayacağım ama çok zor geliyor teker teker her notayı gir sağa tıkla nota gir sağa tıkla -anlayacağınız üzere gp kullanmayı bilmiyorum-

segovia gamlarını toparladım onda da bir yığın yanlış var.

neyse işte derdime derman olabilecek var mı?

 
Bora uslusoy'un böyle bir kitabı vardi diziler ve arpejler olması lazım.

Şu tarz bir şey mi arıyorsunuz ?
encrypted-tbn0.gstatic.com
  • jackinkırıkkalbi  (10.11.18 00:19:09) 
GuitarToolkit diye bir mobil uygulama var. Hiç fena değil tam sürümü.


  • hedep  (10.11.18 00:28:33) 
@jackinkırıkkalbi evet buna benzer. aslında buna ek olarak yukarıda dediğim gibi ayrı ayrı pozisyonlara göre gösteriyor mu bora ulusoy un kitabı?

@hedep dijital uygulamalardan ziyade basılı yada çıktı alabilceğim kaynaklar arıyorum. teşekkür ederim yine de.

aslında guitar pro da scale tools u teker teker notalara tıklamak yerine uğraşmadan tab ve notaya dökebileceğim bir yöntem varsa o da olur.
  • issiz karga  (10.11.18 00:41:30 ~ 01:10:29) 
Kusuruma bakmayın ben tam olarak ne istediginizi anlayamadım özel mesajdan yazın lütfen yardımcı olmaya çalışacağım


  • jackinkırıkkalbi  (10.11.18 12:53:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.