[]

koku sorusu

cogu parfumu koklamis biri olarak dior disinda sevdigim koku yok, jadore absulu benim bebegim. gucci bloom bi de hosuma gidiyo temiz bir koku. temiz kokular hosuma gidiyor ama cok nadir rastliyorum. zara'da bi koku var utandigimdan kullanmiyorum, bir kere aldim dayanamayip ama giysici kokusu kullaniyo olmak da nebliyim, sey biraz. ama tertemiz bir koku iste orchid adi. temiz baska onereceginiz koku var mi? koku da nasil tarif edilir bilemedim.




 
Ben de senin gibi dusunuyordum sonra dedim ki kime ne lan koku guzel, ne marka oldugunun ne onemi var. Aldim kullandim.
Kizlardan da olumlu yorum aldim hatta:)

  • stavro  (09.11.18 22:28:29) 
ben de zara orchid kullanıyorum çantamda dursun diye almıştım ama aşırı övgü alıyorum :)


  • archery  (09.11.18 22:36:52) 
Prada iris’i denedin mi? Ben şu ana kadar kimsede görmedim. Kokusunu da beğendi herkes. Ben de temiz kokucuyum. Bir arada orchid’i koklayıp daha kapsamlı bir yorum yapacağım.


  • irene  (09.11.18 22:37:21) 
Mobil olduğum için editleyemiyorum jo malone’a bir uğramanızı önereceğim.
Bir de -da ayrı olacak :)

  • irene  (09.11.18 22:38:33) 
Edit: zara'dan aldim ben de.


  • stavro  (09.11.18 22:40:05) 
@stavro kalici bir koku degil ki bi de iki saat sonra gidiyo tende durmuyo, yani ucuz koku kullanim ok ama koku gidiyo

@irene kendi kullandigim kokular disindahicbir kokuyu bu budur diye bilmiyorum acikcasi cok saatlerimi parfum reyonlarini harcamis olsam da, begenmeyip yillardir ayni seyleri aldigim icin. bakicam ilk firsatta.
  • mula  (09.11.18 22:46:37) 
Burberry classic, bi ara kullananı çoktu o yüzden bıraktım. ama son birkaç yıldır kimsede denk gelmedim. Tekrar başladım. Uzun süredir görmediğim dostuma kavuşmuş gibiyim.


  • adwokat  (09.11.18 23:09:00) 
valla giysici kokusu diyorsun da, fakir öğrenci olaraktan lcw'nin parfümü alıp kullanmışlığım da var -etriel miydi neydi, güzeldi ama sevmiştim-
benim temiz koku deyince anladığım cacharel noa. ama orjinali, yani ilk çıkan noa. diğer noa'ları koklamadım, bilmiyorum. jadore'u da çok severim ama eau de toilette olanını, eau de parfum bana ağır geliyor, yine temiz aslında ama neyse. absolu'yu ise hiç koklamadım, ama jadore serisinden olduğu için muhtemelen temiz kokuyordur yine. bu arada cacharel'in çoğu parfümü temiz kokar, eden -gerçi bu biraz fresh kokar ama- ve anais anais gibi. bir de gucci envy var, cacharel'in parfümlerinden daha ağır ama jadore eau de parfum ağırlığında, çok da değil yani. bir de dior'un yaseminli bir kokusu vardı ama ismini unuttum, miss dior muydu acaba? o da temiz kokuyor ama bana yine ağır geliyor. en hafifleri cacharel'in parfümleri bence, ağır kokular bende baş ağrısı yapıyor da o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. aa bir de elizabeth arden'ındı sanırım, mimosa var o da güzel ve temiz kokuyor.

  • pasp  (09.11.18 23:12:39) 
Ben de temiz kokucuyum. beyaz sabun kokusunun parfümünü yapsalar alırım. Ama maalesef böyle temiz kokan kokular genelde kalıcı olmuyor. Cinsiyet belirtmemişsiniz ama kadınsanız; Uzun süredir chanel chance eau tendre kullanıyorum. Ferah bir koku.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (09.11.18 23:15:00) 
Orchid i ben de çok beğeniyorum. Victorias secretin galiba bir kokusuna benziyor, geçenlerde bir deodorant da buldum aynı koku. Temiz kokular benim de favorim.


  • curukturpkokusu  (09.11.18 23:21:10) 
erkek kokusu olarak önerebileceğim gucci guilty var. kadın kokusu konusunda bir şey diyemeyeceğim.


  • avianthem  (11.11.18 09:35:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.