[]

Bu pazar Ankara Anıtkabir

Herkese şimdiden iyi haftasonları
Kocaeli'den gelinecek
Sorular

1- araçla mi gelelim trenle mi (trafik park yeri vs açıdan hangisi daha iyi olur)
2- Anıtkabir haricinde günübirlik olarak nereyi görebiliriz (meclis hariç)

Teşekkürler

 
Tren.
Anadolu medeniyetleri müzesi

not: araba ile gitseniz dahi, daha yakın bir yere bırakma imkanınız çok düşük.
  • babilbaligi  (09.11.18 18:39:38 ~ 10.11.18 07:20:17) 
anıtkabir civarında oturuyorum. her bayram burası aşırı kalabalık olur. geçen 29 ekimde ana baba günüydü buralar. gerçi o gün konser etkinliği de vardı anıtkabirin hemen aşağısında. arabaları yollara vs park eder insanlar. sokaklarda apartman önlerinde iğne atacak yer olmaz. yer bulmanız şansa bağlı ama çok kolay değil.

anıtkabirden sonra gezelim derseniz de araba olsa iyi olur bi yandan. durum böyle.
  • aslan burcu kadini  (09.11.18 18:40:10) 
Beni Ankara'da en çok etkileyen yerler;
-Anıtkabir (buraya bir günümüz gitmişti ama şehri bilmediğimiz için, doğru rota ile bence her yer görülebilir Ankara'nın raylı sistemine hayran kalmıştım)
-Ulucanlar Cezaevi Müzesi
-Anadolu Medeniyetleri Müzesi
  • mutekebbir  (09.11.18 18:54:37) 
ankara'ya araçla gelebilirsiniz; ancak Anıtkabir civari kalabailik olur. Aracı metro güzergahında bir yere park ederek Anıtkabir'e ulaşabilirsiniz.

Kale ve Anadolu Medeniyetleri müzesi ek olarak gezilebilir.
  • helenart  (09.11.18 21:26:40) 
Hafta içi normal günlerde içine sivil araçla girilebiliyor. Pazar gününü bilemedim. Bence yukarıdaki tavsiyeleri dinlemelisin


  • sarcophagus  (09.11.18 21:45:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.