[]

Koşu ayakkabı yardımı

Merhabalar, koşmaya başlıyorum. İlk hedefim Mart'ta Runatolia'da 10k koşmak. Ayakkabı arayışına girdim. 3 model arasında kaldım. Bu arada bütçem 400 civarı üstüne çıkabilirim ama çıkmak istemiyorum. Arada kaldığım modeller şunlar;

New Balance 890V6 fiyatı:420 TL
Nike Air Zoom Pegasus 34 fiyatı 360 TL
Adidas Ultraboost (uncaged ve all terrain) fiyatı 550-600 TL

Acaba hangisini önerirsiniz? Öyle sürekli ayakkabı alabilecek bir insan değilim, en azından 1 sene gitsin isterim. Deneyenler yorum yaparsa sevinirim.

 
Ayak testi yaptirin. Yan mi basiyorsunuz, duz mu?ona gore alttan destekli mi olacak desteksiz mi? Avm ve cogu magazada yok bilmezler de. Ortakoy'den soucony aldigim yerde yapmislardi. Ayak tipine gore marka model sinirlaniyor zaten. Bir ped var ustune cikiyorsun. İndiginde ayaginin basma izi cikiyor. Ona gore belirleniyor.


  • ykyt  (09.11.18 11:21:21) 
@ykyt bulunduğum şehirde ayak testi yapan yer yok ama runnersworld.com ve diğer sitelerde kendinizin nasıl belirleyeceğini anlatan açıklamalar var ona göre tipini belirledim. Normal arch diye geçen tipte ayağım var ve genel olarak dışa basıyorum. O yüzden belirlediğim ayakkabılar ayak tipime uyuyor.


  • Dr_Stat  (09.11.18 11:31:10 ~ 11:31:34) 
new balance düşünürseniz 25 kasım'a kadar geçerli %30 indirimim var. verebilirim ben kullanmayacağım.


  • naksidil  (09.11.18 11:56:07) 
Boynerde de indirim var bakabilirsin


  • solenkol  (09.11.18 13:05:13) 
Ben de geçen sene aynı soruya cevap aramıştım ve Nike Air Zoom Pegasus almıştım.Bence koşu için harika bir seçim.Koşu değil de günlük kullanım desen adidas derdim.Adidas ultraboost'un tabanı muhteşem.


  • turkuaz  (09.11.18 13:07:43) 
Nike pegasus 34 kesinlikle


  • mutlusismankedi2015  (09.11.18 20:55:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.