[]

Mini pizzalar

Günaydınlar herkese, kahvaltıda veya öğlen şu resmini koyduğum mini pizzaların hastasıyım. Bu pizzaları iyi yapan pastaneler hangileri sizce? Pelit ve Venüstekileri pek beğenmedim.Çok bilinmedik pastanelerden daha iyi ürünler çıkabiliyor.


i.hizliresim.com

 
Acıbadem Kukis daha iyisini görmedim.


  • wittgenstein  (08.11.18 12:31:18) 
beyaz fırını dene bence.


  • sutlu nescafe  (08.11.18 12:32:47) 
kukis kesinlikle


  • muslugubozukhayrat  (08.11.18 12:51:02) 
Yedi-Sekiz hasanpasa fırını-Beşiktaş.

Tazecik ve harika
  • ırene adler  (08.11.18 13:00:04) 
senin işini zincir pastaneler değil dediğin gibi ufak ve pastacılığı zanaat olarak gören yerler çözer.

dünyanın pastanesine gittim derken bi gün tuzlada bir ara sokakta bi pastanede arkadaşımla buluşacaktık, haritadan baka baka gidiyorum, neyse buldum, tenha bir köşede ara sokakta alakasız bi yerde bi pastane. girdim içeri, ya ara sokak, pastahane de büyük bayağı, içerisi salaş, dedim lan bu adam niye açmış ki bunu buraya, iş yapamaz ki bu dekorasyonda tırt.

derken arkadaşımın gecikeceği tuttu, ben de acıktım, börek söyledim , sonra bir daha söyledim, sonra pastalara saldırdım. ben ömrümde pasta börek falan yememişim abi onu çok net anladım.

gittim sonra konuştum içerideki arkadaşla benimle yaşıt, benim baba mesleği bu, sen bakma öteki zincir yerlere. bizim gibi olamaz onlar hiç bir zaman dedi.
  • killerbee  (08.11.18 13:24:20 ~ 13:25:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.