[]

kurutma makinesi

çamaşırları kurutmak için maalesef guzel bir alanim yok, acaba diyorum kurutma makinesi alsam guzel olmaz mi. evin icinde camasir kurutmayi sevmiyorum ama biraz arastirinca kurutma makinelerinin de camasirlari cok cabuk yiprattigini filan okudum. kullaniyor musunuz, memnun musunuz? alternatif onerilerine de acigim.




 
valla beyaz eşyalar içinde en sevdiğim alet olaiblir kurutma makinası
çok memnunuz.

  • basond  (08.11.18 10:09:26) 
kurutma makinası harika süper şahane enfes bir şey


  • kisa  (08.11.18 10:16:37) 
Çamaşırların yıkama talimatlarını okurum genelde, havlular dışında hiçbiri kurutma makinesine izin vermiyor. O yüzden çok işlevsel mi emin değilim.

Çamaşırları yıprattığı kesin. Ben havlu, bornoz ve nevresimler dışında kullanmıyorum.
  • monogram  (08.11.18 10:19:54) 
Yaklaşık iki senedir kurutma makinası kullanıyorum. Hakikaten büyük rahatlık. Sadece kurutma değil kuru temizleme ya da giysi havalandırma yapabiliyor olması da çok güzel bir şey. Kedi tüyü gibi minnak şeyleri toplaması alerjisi olanlar için ideal. Ama bence kullanırken giysilere zarar verebiliyor. O sebeple ben gömlekleri ve pantolonları askıda kurutuyorum.


  • SiyamkedisiZorro  (08.11.18 10:24:02) 
peki kullananlar memnun olduklari markayi da belirtebilirler mu acaba? alirken neye dikkat etmeliyiz?


  • in vino veritas  (08.11.18 10:36:07) 
bosch marka aldık biz çamaşır makinası da bosch idi ancak aynı marka olursa üst üste kurmayı kabul ediyor servis.

kapağının camlı olmasına falan gerek yok kurutuyor işte inanmayacan mı sanki görmesen, ama çamaşır yıkama makinesi ile aynı kg kapasiteli olsun kurutma hemen bitmiyor iki parçada kurutmak falan zorunda kalma.
  • basond  (08.11.18 10:42:27) 
kurutma makinesi çalışan-çalışmayan insan için büyük nimet. fakat mümkünse en çok tasarruflu olan modeli seçilmeli çünkü en az 2 saat sürüyor yoğuşmalılar.


  • ninotevtidze  (08.11.18 10:43:09) 
Bosch kullanıyoruz 2 senedir çok memnunuz. Bütün kıyafetleri atıyorum yıpranma vs hiçbir şey yapmadı.


  • sta  (08.11.18 10:44:34) 
Eğer çamaşır makineniz çok yeni değilse ikisi bir arada olan bir makina alın, hem yer tasarrufu yaparsınız hem de çamaşırı çıkar öbürüne koy derdi olmaz.


  • John Bloor  (08.11.18 10:49:04) 
5 yıldır kullanıyorum. Arçelik’in en ucuz modelini almıştık. O kadar memnunum ki, anlatamam. Neredeyse bütün çamaşırları makinada kurutuyoruz.

Önerim, kolay kırışan çamaşırları ve narin şeyleri ayrıca narin programda kurutmanız. battaniye, yorgan, gömlek, pantolon ne varsa makinada kuruyor. bir tek yünlüler, trikolar gibi hassas olanları ayrı kurutuyoruz.
  • babilbaligi  (08.11.18 11:17:39 ~ 11:51:40) 
5 yildir kullaniyorum bosh marka.
nevresim, pijama, tisort, pamuklu, elyaf yorgan, yastik, battaniye, polar, mont, kus tuyu mont/yorgan atiyorum. gomlekleri ve kotlari utu kuruluguna kadar kurutup askiya cikartiyorum. boylelikle daha cabuk kuruyor.
eger ki birseyin atilip atilmayacagindan emin olamiyorsam once utu kuruluguna kadar calistiyorum. baktim bisey olmuyor gozumu karartip devam ediyorum :)

cok kirisik cikiyor derseniz sicakken cikarip askiya astiginizda utulenmis gibi oluyor.

yer probleminiz yoksa ikisi bir arada almanizi tavsiye etmem. onlar 8 kilo yikama 5 kilo kurutma yapiyor. dolap icine konulacaksa sorun oluyor falan filan. ayrica kurutma uzun suruyor camasir makinesini de mesgul ediyorsunuz o surede.
mesela ben siyahlar ve digerleri olarak yikarim camasirlari. iki camasir bittikten sonra hepsini birlikte kurutmaya atiyorum. sonra baska bir sey yikanirken onlar coktan kurumus oluyor.

alirken bence kendini temizleme temizleme ozellikli olani alin. (bosh'un self cleaning olani var) boylece kapak ac, temizle falan olmuyor. (icindeki filtremsi seyden ayri, alt tarafta bisi) filtrenin alamadigini suyun icine gonderiyor.

velhasil, kurutma guzel bir sey. evdeki en sevdigim beyaz esya.
  • 65 derece  (08.11.18 13:22:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.