[]

tüyap kitap fuarında indirim oluyor mu?

yani internetten daha ucuza satış olur mu yoksa liste fiyatını mı çakarlar? geçtiğimiz senelerde gözlemlemiş var mı?




 
İndirim olmasa neden kitap toplansin fuardan di me:)


  • her giriste sifresini unutan adam  (07.11.18 20:55:15) 
Liste fiyatının altında ama kitap sitelerinin altında değil.

Uzunca bir süredir okul kitaplarının işgali altında olduğunu belirteyim. Gidecekseniz söyleşilere katılım göstermek adına gidilebilir. Onun dışında zulüm.
  • fermiparadoksu  (07.11.18 21:00:15) 
Oyle muthis indirim hic gormedim ben ama evet indirim oluyor mutlaka.


  • stavro  (07.11.18 21:04:37) 
kitap sitelerinde cogu zaman saha cok indirim oluyor. teee oralara gitmektense kargo bedava sekilde daha ucuz olarak kitabin ayagima gelmesini tercih ederim.


  • in vino veritas  (07.11.18 21:15:47) 
Genelde %20-%25 oluyor ama eğer bir yayınevinden birkaç kitap alacaksanız ve biraz da sohbetiniz varsa pazarlık yapılır, fiyatlar düşer, duruma göre hediye bile verirler. Bir de mesela internette bulamayacağınız kitapları depolarının kıyısında köşesinde falan bulup 3 kuruşa sattıkları reyonları oluyor kimisinin. Bence dikkatli gezene korkunç keyifli ve kazançlıdır tüyap. Sadece iletişim ve can yayınları burnundan kıl aldırmaz, şaka indirimi yapar ve fiyatlarda yardımcı olmazlar. Bu arada bir sene doğan kitabın standında çalışmıştım.


  • baal  (07.11.18 22:31:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.