[]

Devlet İşlerinde POS Cihazı

Neden yok? Yani misal vergi borcu ödemeye gidiyoruz, sadece nakit geçerli. Pasaport çıkartıcaz, parası neyse verelim diyoruz, sadece nakit geçerli.

Bu tarz yerlere POS cihazı koymak çok mu zahmetlidir nedir? Bir çeşit bürokratik engel veya teknik bir problem mi oluyor POS cihazı olunca?

Gerçekten uzun süredir merak ettiğim bir mevzudur.

Şimdiden teşekkürler.

 
sanal pos var internet üzerinden. vergi borcunu, pasaport parasını oradan ödeyebiliyorsun.


  • inannas jofn  (07.11.18 21:03:46) 
vergi ödemek için internet vergi dairesi var. intvrg.gib.gov.tr daireye gitmenize gerek yok.


  • iddaaci  (07.11.18 21:04:26) 
Pos vermesi zor değil, devlete maliyeti var. Oraya her bankanın cihazını koyması lazım ki bu da en az bir 10 cihaz falan eder ya da ortak POS koyması lazım ama gene de her bankaya masraf öder.


  • piremses  (08.11.18 07:21:51) 
icra dairelerinde var.


  • ground  (08.11.18 09:46:31) 
"Pos komisyon oranları" sanırım tek neden budur.


  • John Bloor  (08.11.18 10:02:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.