[]

Yurtdışında ziraat banka kartı

Yurtdışındayım, internet üzerinden banka kartını kullanarak işlem yapmaya çalıştığımda para çekilemiyor. Şu ana kadar sadece bir kere bir otobüs şirketinden internet üzerinden alışveriş yapabildim. Onun dışında ne booking ne ryanair hiçbirinden alışveriş yapamıyorum. İşlem limiti ya da hesaptaki parada da bir sorun yok. Acaba sebebi ve çözümü ne olabilir ?




 
ilk alışverişten sonra teyit için telefonla aramışlardır, telefona cevap vermediyseniz bloklamışlardır. telefonunuz açık mı? ziraat arasa ulaşır mı?


  • cedex  (07.11.18 20:16:36) 
Evet açık ve ulaşabilir. Ben zaten müşteri hizmetlerini aradım fakat elle tutulur bir cevap alamadım garip bir şekilde. Bloke yapılmışsa aradığımda söylerlerdi diye düşünüyorum ama her şey mümkün malesef.


  • them bones  (07.11.18 20:24:28) 
bloke koymuşlardır. şubeye gitmeden de açmayabilirler


  • oscar  (07.11.18 23:34:02) 
yurtdisinda ziraat online bankaciligi kullanamazsiniz. turkiye de iken bankaya gidip otp(one time password) cihazıni almanız gerekiyordu. kucuk bir tek kullanımlık şifre cihazı - en son 30 tl idi fiyati. onu alırsanız ancak o sekilde girebiliyorsunuz internete diye biliyorum.


  • camene87  (07.11.18 23:37:25) 
Bloke olduğu ile ilgili hiçbir şey söylenmedi, ne olabilir diye defalarca sormuştum, eğer olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum. Online bankacılığa girişte bir problem yok gitmeden önce özel olarak bir şey yapmadım ve kullanabiliyorum.


  • them bones  (08.11.18 00:21:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.