[]

duyuru sabitlenmesi için ne yapmak gerekiyor?

duyurumun altına not düştüm bir iki gün üstte kalırsa çok sevinirim diye. acil bir şekilde ev arıyoruz istanbula yeni gelen bir arkadaşıma çünkü. iki tane moda da mesaj attım, ikisi de dönmedi ve duyuru sabitlenmedi. bir tanesi son 4 5 günde cevap atmamış, hadi o görmemiş olsun. diğeri online olup başka bir duyuruya cevap atmış.

duyurunun bir inner circleı olduğunun farkındayım, ben çok sık kullanmıyorum. bir duyuru sabitlemek için illa bu gruptan birine mi rica etmek lazım?

acil ev aranılan kedi duyurusu sabitlenirken benim bir kaç gün kalabilir mi diye rica ettiğim duyurum neden sabitlenmiyor? (dipnot: bir kedim bir de köpeğim var)

bu soruların cevaplarını merak ediyorum.

 
sürekli kedi kopek ile ilgili duyuruların sabitlenmesi beni çok rahatsız ediyor açıkcası.


  • faaip de oiad  (07.11.18 00:27:30) 
jrr, iki tane moda mesaj attım ikisinden de dönüş olmadı yazdım duyurunun ikinci satırında. ikisi de görmemiş olsa bir üçüncüye atardım fakat bir tanesi online olup başka bir duyuruya cevap verdiği halde olmamış. burdan yola çıkarak böyle olmuyor diye düşündüm.


  • diyarbakir karpuzu  (07.11.18 00:29:11) 
Genelde mesaj atılınca birkaç saat içinde dönüş yapıp uygun olan duyurulari sabitliyoruz ki burada uygunluktan kastim keyfimize gore olanlar degil. Bircok duyuru uygun kategorisinde oluyor zaten. Bana mesaj atmamissiniz mesela, mesaj attığınız arkadaşlarım o an müsait olmamış olabilirler, görmemiş olabilirler. Bazı duyurularin altına ilistirilen 'sabitlerseniz sevinirim' notlarını da görürsek sabitledigimiz oluyor fakat mesaj en kısa yol. Özel olarak kedi/köpek duyurusu sabitliyoruz diye bir şey yok, en çok istek bu tarz duyurulardan geldiği için yukarda daha çok yer alıyorlar sadece.


  • fraise  (07.11.18 00:39:06 ~ 00:41:25) 
açıkçası bu duyurumdaki agresifliğin arkasındaki sebep şu, kibritsuyu'na attığım mesajın umursanmaması. kedi/köpek duyurularından yana bir sıkıntım da yok, sadece onlar sabitlenirken benim sabitlenme ricam neden göz ardı ediliyor diye düşündüm.

bir mod yüzünden bütün modlara bok atmak pek uygun olmamış haklısınız. eğer kibritsuyu artık mod değilse hata komple bende.
  • diyarbakir karpuzu  (07.11.18 00:43:22) 
burada benim gördüğüm en aktif modlar basond ve angelus, sanırım onlara mesaj atmadın. tabi sonuçta herkes çalışıyor onların da hemen görememe durumu da olabilir. ben binlerce kez başlık sabitlendiğine şahit oldum burada.

inner circle demişsin, modların nazarında bunun bir önemi yok. hatta bizim için de bunun bir önemi yok. burada sadece trolleri sevmeyiz biz.

hele böyle basit birşeyde bunu düşünmene gerek bile yok, nedir ki başlık sabitlemek? büyük bir olay değil ki? kibritsuyu'nu ben son zamanlarda pek göremiyorum buralarda zaten, işten güçten bakmaya fırsatı yok sanırım.
  • killerbee  (07.11.18 01:44:00 ~ 01:50:35) 
İşten güçten fazla bakamadığım doğru. Baktıklarıma da mobilden bakıyorum, mobilden cevap yazıyorum. Mobilde moderasyon ekranı yok. Mobil görünümden çıkıp bit kadar ekranda da uğraşamıyorum açıkçası.

Daha aktif olan mod'lar yukarıda yazılmış. Onlara mesaj atarsanız yardımcı olurlar.
  • kibritsuyu  (07.11.18 13:08:53 ~ 13:10:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.