[]

Kadınlara güvenmek

Sizce de artık çok zor bir olay değil mi?
Sanki devir değiştikçe güvenilir insanı bulmak daha da zorlaşıyor. Sadece kadın için söylemiyorum. erkekler zaten çok önceden yozlaşmıştı. Şimdi de kadınlarda bu yozlaşma durumu başladı sanırım.

Yakın geçmiş zamanda kız arkadaşımdan ayrıldım. Sebebi güvenimi artık kaybetmiş olmasıydı.
2 yıllık ilişkiydi. 3. Ayda eski sevgilisini stalkladığını fark ettim. Affettim. 1.yılın sonunda instagramdaki erkek takipçi sayısının birden arttığını fark ettim. Olayı biraz didikleyince o heriflerin tinder’dan kızı bulup takip ettiğini öğrendim. Çok özür diledi. Ağladı. Gözünün yaşına bakmadım. Ne kadar bana sevgi eksikliği hissettirmese de o uygulamayı kullanması güvenimi bitirmişti. Kim bilir neler vardı bilmediğim..

Ve bugünki olay;
Bi kız var, çocukluktan beri tanırım. Harika bir insan. İyi bir üniversitede iyi bir bölümde son sınıf. Parlak bir geleceği var.
1.5-2 yıldır sevgilisi var. Ayrılmadıklarına eminim. Bugün bir arkadaşım kızı tinder’da gördüğünü söyledi. hayal kırıklığına uğradım. Eğer bu kız da böyleyse biz kime güveneceğiz lan diye sorguladım hayatı.

Başka olaylar da gördüm elbette ama güven konusu hakkında hayatımın en sarsıcı 2 olayı bu oldu.
Ben artık size güvenmem kızlar, bilesiniz. 1yakışıklı kaybettiniz. Hoşçakalın.

 
Same sad stories.

Zor azizim zor.
  • fermiparadoksu  (06.11.18 23:31:54) 
Genel olarak hiçkimseye güvenmem. Sadece kadınlara özgü değil. Ama son yıllarda insanların birbriyle daha kolay iletişim kurabiliyo olması nedeniyle böyle şerefsizlikler arttı.


  • Delay Fuze  (06.11.18 23:57:05) 
Biz de size güvenmiyoz zaten. Sevgilisi varken yürüyenler, seni seviyorum deyip eskisi için ağlayanlar, iş ciddiye binince ama ben öyle düşünmemiştim diyenler falan bilemiyorum altan.


  • pastörizesüt  (06.11.18 23:57:30) 
Biz de size guvenmiyoruz, 1 güzel kaybettiniz hoşçakalın.


  • damla sakızlı dondurma  (07.11.18 00:02:25) 
2. kız için: Belki 2 sene öncesinde, sevgilisinin olmadığı zamanlarda tinder'da hesap açmıştır sonrasında hesabını kapatsa bıle tinder; kapatılan fakat çok fazla sağa çekilen, popüler hesapları tekrardan sunuyor kullanıcıya. Sanki aktif bir hesapmış gibi. Benim bir arkadaşım hesabını silip uygulamayı kaldırmıştı ama başkalarının onu tekrardan uygulamada gördüğünü biliyorum.


  • chitosan  (07.11.18 00:06:47) 
Chitosan, başta biz de öyle düşündük ama fotolar güncel.


  • adwokat  (07.11.18 00:08:46) 
Karsi tarafa guvenmemek ile; karsi tarafa "ne istedigini" acik acik soylememek farkli seyler. Biz bunu pek beceremiyoruz sanki.

Sadece sevgili vs. olmak degil sevismek de mi istiyosun? Soyle.

Ya da iliskinde senin canini sikan, ters gelen bi sey mi var. Anlat, konusun.

Yok efendim sonra tinder acti su oldu bu oldu.

Ben bu konularda sucun sadece tek tarafda oldugunu dusunmuyorum nedense?!
  • bir3iki7  (07.11.18 00:11:44) 
Tam guvenmeyeceksin, hep tetikte olman lazim. Ya da bastan kaybettigini kabul edeceksin.

Cok guzel bahane bulurlar. Sorsan denemek icin actim esas senin orada ne isin var diye firca kayar.
  • acemi  (07.11.18 00:52:16) 
kimseye güvenmeyin zaten de kadınlara hiç ama hiç güvenmeyin.


  • nrmnm  (07.11.18 01:17:47) 
Para biter aşk biter.


  • Cruyff  (07.11.18 01:22:17) 
Güven gitsin. Ben default mode olarak karşımdaki insana güveniyorum. Güvenilmeyecek biriyse güvenini suistimal ettiğini hızla anlayıp jet hızıyla o insanı hayatından çıkartıyorsun. Böyle yapınca gerçek ilişkiler kurmak daha kolay.


  • noluyo yaa  (07.11.18 01:34:02) 
Kimseye guvenmeyin ama kadinlara asla. Ben nelere sahit oldum bir bilseniz.. kadin kadinin en büyük dusmanidir ozellikle yüzüne gulup arkalarindan her turlu iftirayi attiklarina sahit oldum


  • bu benim teorim  (07.11.18 08:07:44) 
Kimseye sir vermeyin ozelinizi anlatmayin ama kadinlara asla ozelinizi, bilindiğinde rahatsiz olacağaniz seyleri anlatmayjn


  • bu benim teorim  (07.11.18 08:08:31) 
ben zaten varsayılan olarak güvenmiyorum ve herkesten her şeyi bekliyorum. böyle olunca senin o şaşıp kaldığın şeyler bana koymuyor


  • tabii lan manyak mısın  (07.11.18 08:33:34) 
Adam garanti olsun diye bastan kendi vurdugu halde erkeklere vurmadan edememissiniz vay arkadas ne hirs bu:D


Kimseye hic bir kadina %100 güvenilmez kardes, her zaman risk var. Az guvenirsin cok guvenirsin cok cok guvenirsin ama %99 olur 100 olmaz. Bunu kabullenirsen her sey daha hafifler ve rahatlarsin. Bir yakisikli da topluma kazandirilmis olur.
  • stavro  (07.11.18 09:10:01) 
güle güle yakışıklım, seni kaybedenler utansın...

1 saat sonra
mesaj
silinen cevap
tartışma başlatıcı içerik
  • nice tnetennba  (07.11.18 09:33:57) 
kızına göre değişiyo o müdür ya. liseden beri tanıdığım herkesin ne hanım kız bu dediği, bunla evlenir dediği kızın aynı anda üç erkekle seviştiğini öğrendiğimden beri hayat eskisi gibi değil :)

yani bir iki kıza/erkeğe bakarak fikir yürütürsen üzülen sen olursun. bu konular şahısların nezdinde değerlendirilmeli. genellemek en büyük hata olur.
  • le cola nin umursanmayan formulu  (07.11.18 12:04:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.