[]

tasarruf bakımından sizce kimler daha başarılıdır?

Kadınlar mı?
Erkekler mi?

Neden?

 
eli sıkı insanlar daha başarılıdır. tasarrufun cinsiyetle ennnn ufak bir ilgisi yok. hadi eskiden olsa kadın ev ekonomisini bilen, alışverişi yapandır, tasarrufa yatkındır derdik ama günümüz için bu da geçerli değil.


  • Bruce  (06.11.18 22:39:42) 
Kadinlar daha basarili, toplum baskisiyla devamli aldiklari kiyafetleri saymazsan dogru duzgun para harcadiklari yok.
Ki o kiyafetler de genelde cok ucuzlar. Tonla oje falan aliyorlar onlar da cok ucuz.

200bin verip Golf alan kac kadin taniyorsun, hepsi erkek.
Bizim cinsimiz biraz salak bu konuda. Biriktirip toplu gomuyoruz
  • acemi  (06.11.18 22:50:35) 
ben daha başarılıyım ama cinsiyet olarak ayrım yapamam.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.11.18 22:55:53) 
cinsiyeti yok bunun. bizde hanım daha tasarruflu mesela.


  • trajikomix  (06.11.18 23:48:34) 
-sevgilisi/esi olmayan erkek daha tasarruflu
-sevgilisi/esi olan kadin daha tasarruflu

  • yons  (07.11.18 08:23:01) 
bence de genetik ve cevre direkt etkili bunda, cinsiyetten cok bagimsiz. bir de ilgi alanlarinin ne oldugu da onemli, pahali bir hobin varsa daha zorlanabilirsin. fakat onun disinda kucukten insan belli oluyor. misal ben kendimi bildim bileli tutumluyumdur, bu benim cebimden cikan para falan da degil, kaldigim otelden tut, calistigim isyerine kadar genel olarak kaynaklari efektif kullanma, birseyi mumkun oldugunca uzun kullanayim, kullandigim seylere geri donusumsuz hasar vermeyeyim, omrunu kisaltmayayim vs gibi bir mantikla yasiyorum. boyle yasayan diger insanlar erkek de olabiliyor kadin da, hic belli olmuyor.


  • mavicorap  (07.11.18 08:48:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.