[]

YouTube mobil uygulama Bug durumu ?

bişey izlerken sanki ekrana dokunmuşum gibi Duraklat/Oynat arayüzü geliyor. birkaç dakikada bir oluyor bu durum. telefon ekranındaki koruyucu kılıfla ilgili olabileceğini düşündüm onu çıkardım ancak sorun devam ediyor.
Sizde de oluyor mu? sebep ne olabilir?

ayrıca sorunu anlatamadıysam şundan bahsediyorum;
eksiup.com

 
1-Dokunmatikle alakali değilse
2-uygulamayi background’a atan bildirimler vs olabilir mi?

  • her giriste sifresini unutan adam  (06.11.18 22:10:13) 
Aynı durum bende de var ya bende ekran bozuldu diye düşünüyorum. Bazen düzeliyor bazen sürekli bu olay oluyor. İşin garibi arada bi farklı telefonda da oluyor bu.


  • Boris  (06.11.18 22:42:50) 
@her girişte şifresini unutan adam
dokunmatikle alakalı bi sorun olsa diğer uygulamalarda da kendini belli ederdi diye düşünüyorum. Bildirim gelmese dahi oluyor bu durum.

  • sylow  (06.11.18 23:14:19) 
bende de oluyor ama çok daha nadir. yani belki haftada 1 falan.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.11.18 23:18:58) 
ghost touch diyorlar sanırım bu duruma. muhtemelen dokunmatik bozuk o yüzden yapıyor. google play'den bi tane boyama yapılan programlardan indirip pixel pixel parmağınızı gezdirin, dokunduğunuz yerin dışında bir yeri boyayacak mı bakın? öyle bi durum olursa ekranı değiştirmenşz gerekebilir.


  • le cola nin umursanmayan formulu  (07.11.18 12:11:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.