[]

El mikseri tavsiyesi

Merhabalar! Bir süredir el mikseri bakıyorum ama karar veremedim. Kullandığınız ve memnun kaldığınız bir marka/model varsa tavsiye edebilir misiniz?

Uzun yıllar tefal kullandık ekteki modelden. Standlı mikser aldım ancak ufak tefek işlerde kullanmak pek pratik olmuyor. Kutusundan çıkarmaya üşendiğimden her şeyi elde çırpmaya başladım :D


 
Tercihler arasında arzum olmamasını arzu ederim. 3 yıl garantili ürün 3 kez servise gitti ve garanti süresi bitince de yine bozuldu.


  • fikox  (06.11.18 22:32:54) 
touch me +1

bir anneler gunu indirimide migrostan çok komik bir paraya almistim. şimdinin 30 lirası gibi birseye... kaç yıl oldu hatırlamıyorum bile... sürekli kullanıyorum hem devrinden hem sağlamlığından çok memnunum. başka evlerde başka mikserleri de gördüm bunun yanından geçmez. turbo modu ayrıca işlevsel.

ustelik şimdi 2 yaşındaki oğlum cekmeeden calip calip araba niyetine kullanıyor hala sağlam, çalışıyor.
  • balik kraker  (06.11.18 23:22:26) 
mobil edit:arkadasin verdigi linke simdi baktim. ben indirimle şimdinin 30 lirası demiştim, gayet isabetli söylemişim. şimdi de indiriniz 39 liraymış :D


  • balik kraker  (06.11.18 23:24:31) 
hepsi aynı yahu. arzum olmasın çok anlamsız bir öneri. evet arzum dandik bir marka ama mikser denen şey o kadar basit bir alet ki arzum bile dandiğini yapamaz, alır yıllarca kullanırsın. bi sorun çevrenize mikseri 2-3 yıl içinde bozulan bir insan var mı?

watt'ına bak ki zaten belirli fiyat aralığında hepsi aynı, gerisi fasa fiso. tipine falan bakarsın işte penpe seviyosan penpe alırsın vs.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.11.18 23:30:32) 
@proletarier ilk kullanışta kırdığım oldu (sinbo) :D üstelik kek yaparken, öyle hamur falan da değildi.


  • pokerface  (07.11.18 09:01:44) 
resimdekinden kullanıyordum ben de dondurma yaparken kırıldı. hepsiburadadan arzumun linkteki mikserini aldım. 90 liraydı. birkaç kez kullandım henuz, gayet iyi çalışıyor fakat daha bozulma vs olmadığı için o konusa bir şey diyemeyeceğim.
www.trendyol.com

  • Olric  (07.11.18 14:37:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.