[]

tektaş ve evlenme teklifi

tek taş almak istiyorum ama nasıl bir şey alayım emin olamadım. bütçe 1500 tl. bir de evlenme teklifi edeceğim ama öyle şatafatlı şeylerden hoşlanmıyoruz. ne önerirsiniz? detaylar konusunda bilgiye ihtiyacım var. yemekte teklif mantıklı mıdır?




 
Teklifi kabul edilmeyenler letgo'da satiyor yari fiyatina alirsin.


  • acemi  (05.11.18 22:43:56) 
Ben pırlanta değil beyaz altın almıştım çok ucuza güzel görünümlü.

Teklifim de sadeydi. Of düşündüm de benim teklif hiç olmamış.

Sen bence güzel bir çiçek yaptır önceden mekana bırak. Yemekten kalkarken masaya gelsin çiçek çıkart yüzüğü de oh mis.
  • kablelvuku  (05.11.18 23:01:39) 
Tektas yerine velrut tasarimlarina bakabilirsiniz.
Yemek +1

  • nax  (05.11.18 23:34:51) 
Atasay'da halk günleri mi ne varmış bugünlerde. Tektaş kampanyaya dahil mi bilmiyorum ama bi bakabilirsiniz.


  • saridendigindekirmizidiyebagiranadam  (06.11.18 00:08:15) 
çevrene sor soruştur, kuyumcu ya da bu tarz işlerle uğraşan tanıdığı olan var mı diye. Bu işte müthiş karlar dönüyor tanıdık falan bulunca daha düşük fiyata daha fiyakalı ve taşı daha büyük bir yüzük alabiliyorsun.


  • kraldan cok kralci  (06.11.18 08:25:58) 
ay rica ederim yemekte teklif etmeyin ya.
güzel bir yer bulun. atmosferi güzel olabilir, manzarası güzel olabilir, şehri gören bir tep olabilir, deniz kenarı olabilir, sizin için özel bir yer olabilir, onun laf arasında söylediği çocukluğundan bir yer olabilir. onu bi bahane ile oraya götürün.

güzel sözler söyleyin ve teklif edin.

sonrasında da isterseniz arkadaşlarıınız çıksın bi yerden huooeyyy diye bi şampanya için bişi yapın, ya da kendiniz ufak bir sepet hazırlayın şarap vs. sonra isterseniz yine kutlama yemeğine çıkın.

ha belki kimi kız dağda bayırda etti hayvan bi şık restorana götürmedi de diyebilir ama ben en baştan olacakları hissedeceğim, yandan kemanların çıkacağı, herkesin bize bakacağı standart bir teklifte üzülürdüm yani.

emek, özen, yaratıcılık lazım bence. bir kere olacak bir şey sonuçta.

hatta sabah uyandığında saçını okşayıp, yastığın altından yüzük çıkartıp bir ömür her sabah benimle uyanır mısın? demek bile daha mahrem, daha hoş ve sıcak bence.

eyyorlamam bu kadar.
  • hushhush  (06.11.18 10:24:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.