[]

turk.net

selamlar...

bu naneden memnun olan çok memnun, memnun olmayan da küfür kıyamet ilginç bir şekilde.

Sormak istediğim (varsa) izmir menderes ilçesinde (hatta mümkünse görece köyünde) bu hizmeti alan arkadaşların memnuniyet durumu.

teşekkürler şimdiden...

 
internet hizmetinden yana bir sıkıntı yok. Müşteri hizmetleriyle ilgili sorun oluyor ama çözülmeyecek gibi değil. 1.5 yıl sıkıntısız kullandım.

Konum: İzmir/Buca
  • biravekahve  (05.11.18 18:39:27) 
bak ben sana ilginç bir şey anlatayım.

ben bunlara bi ara(1,5 yıl önce falan) başvuru yapıyorum telefonla arayarak, anında müşteri hizmetleri yetkilisine ulaşıyorum, başvuru yapmak istiyorum diyorum tamam diyorlar mail attık belgeleri onları doldurup bize postalayın başlatalım işlemlerinizi(imza falan olayları yani) sonra bir şey oluyor ve olmuyor. aylarca mail atıyorlar arıyorlar hala göndermediniz belgeleri diye falan artık açmıyorum takmıyorum falan.

neyse, daha sonra 1 yıl kadar geçtikten sonra lan diyorum bunları bi arayayım ben bunlara abone olayım fiyatlar uygun falan(bu arada bi sene önceki olayı tamamen unutmusum), arıyorum telesekreter çıkıyor karşıma her kombinasyonu deniyorum deniyorum yok gerçek bir insana ulaşamıyorum.

varsın gerisini sen düşün, imzayı attıktan sonra internetin bağlanırsa iyiymiş evet öyle diyorlar ama bağlanmazsa artık naparsın bilmiyorum öyle mal gibi kalırsın herhalde 1-2 ay.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.11.18 20:31:55) 
2 aydir bende kullaniyorum. abone olma sureci cok sancili gecti. ama su an bir sorun yasamiyorum. yinede cok memnunum diyemem.


  • foster  (05.11.18 20:38:03) 
Sorun yaşarsan 3-5-7 gün ibternetin olmaz. Başlığa bak sözlükteki yazdıklarımı görürsün. Bir sorun olsa muhatap bulamazsın.
Teknik bir sorun yaşadığında 3/5/7 gün internetin gider sana bilgi veren olmaz.
1 kasım 00:00 itibariyle açtığım talebe dönen olmadı. İnternetim önce 35 mbitti. 8 e düşürdüler. Yetmedi 5 e düşürdüler. Ödediğim ücret 75 mbit. Şu an 5 mbit ile kullanıyorum. Talebe yorum eklemekten anam ağladı adamlar bir mail bir mesaj bir sms atmadılar. 3 maymunu oynuyorlar.
Bunları göze alıp abone olacaksanız hayırlı olsun. Kod da göndereyim karşılıklı 1 er ay bedava kullanırız. Nasıl olsa hizmet alamayacağız bedava olsun bari.
  • ozdek  (05.11.18 20:51:40) 
Arayıp ulaşamama sorununu biliyorum evet.

Şöyle bir ilginçlik var; ben bunların sitesinden abonelik işlemine başlamıştım da altyapı yok diye yarım kalmıştı işlem.
Üzerine iki kez aradılar, üyelik işleminiz yarım kalmış, tamamlayalım diyerekten.
Demek ki isteyince onlar ulaşabiliyor :)

@ozdek: karar verdiğimde sizden kod istemeyi düşünmüştüm zaten :)

Bir de şöyle bir durum var; ttnet tarifelerinin hepsi 24 ay taahhütlü gördüğüm kadarıyla neredeyse. akk kalkacak açıklamasından sonra işkillendim açıkçası, yarın kalkıp "kardiş sen taahhüt verdin sana kotalı" derler diye. bir de elin arabına para kazandırmak istemiyorum açıkçası.

riske giresim var :/
  • uyuzcan  (05.11.18 22:57:50 ~ 23:08:58) 
@foster: memnuniyetsizliğinizin sebebi nedir acaba?


  • uyuzcan  (05.11.18 23:11:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.