[]

Fiyat performans ürünü laptop tavsiyesi?

Merhabalar,
F/p ürünü olan;

Film izleyebilme
Dosya hazırlama, tez yazma gibi işlerimi görebilecek 1000 TL civarı laptop tavsiyesi verebilir misiniz?

 
1000 TL maalesef aşırı az. Hometech falan gibi her an yarı yolda bırakabilecek, varlığı ile yokluğu belirsiz, BİM'in falan da arada sattığı bir markaya yönelebilirsiniz. Ama bunu yapmanızı önermem.

İkinci el bir Lenovo Thinkpad x230 alın. En azından sağlamlığı dünya çapında ünlü bir model. İşlerinizi görür. Bir tek ekranının küçük olması memnun etmeyebilir.
  • hitokiri kenshin  (05.11.18 17:12:45) 
ikinci el thinkpad t430 8gb ram ve i5 bir makina bulunabilir. daha sonra ssd eklersiniz.
1000 liraya alınacak sıfır laptop o parayı çöpe atmak olur.

www.sahibinden.com

not: ilandaki firma ile bir bağlantım yok. sadece bir defa kendilerinden makina aldım.
  • orpheus  (05.11.18 18:00:18 ~ 18:03:01) 
@hitokiri kenshin ekranin boyutu o kadar önemli değil ama ikinci el bir ürüne ne kadar guvenebilirim ki? O kısmı düşündürüyor..

@orpheus linkini verdiğiniz firma iletişim konusunda nasıllar acaba aldığıniz üründe sorun yasadiniz mı hiç?
Yani bir problem olduğu zaman ilgilenirler mı?
  • prinz-frost  (05.11.18 20:06:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.