[]

askerde ipod

bedelli için telefon yasak. bazı podcastler atarım dinlerim diyorum zaman oldukça sokmak yasak mıdır?




 
Kamerası varsa yasak. Kamera yoksa sıkıntı olmaz. Yani benim bedelli yaptığım yerde öyleydi başka yerlerde başka uygulamalar olabilir.

Not: Kırklareli 55. mekanize tugayı
  • nuevo  (05.11.18 15:16:06 ~ 15:17:47) 
kamerası olan ve internete bağlanan şeyler yasak. girişte bulunursa komutanı internet bağlantısı olmadığına ikna etmen gerekebilir ama büyük ihtimalle bir şey demezler. sen yine de çorabın içine sokup top yap. temiz torbasının içine diğer çoraplarla tıkıştır.


  • zgrydn  (05.11.18 17:32:31) 
20 liralık mp3 çalarlardan al.


  • alperz  (05.11.18 17:51:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.