[]

550bin lira ile Istanbul'da nereden ev alinir?

Merhaba,

Bu arkadasin 300bini falan varmis. Gerisini kredi diyor. Simdi almayacak faizler yuksek diye. Bekleyecek biraz ama fikir sahibi olmak istiyor.

- Evli 30larinda cift icin. Su an Anadolu yakasinda isler ama ileride degisedebilir. O sebeple Avrupa yakasindan da oneri olabilir eve dair.
- Ulasimin kolay oldugu yerler tercih ediyorlar.
- 3+1 deprem sonrasi yapilmis ev istiyorlar.
- 2-3 seneye cocuk planlari var. Hani cocuk parki olursa yaninda yoresinde, yesil alan olursa kosaca edecek kendileri icin de guzel olur.

Sahibinden'den falan baktik. Maltepe Zumrutevler, Gulsuyu, Cevizli, Yali ve Bostanci cikti Anadolu yakasi. Ama buralar nasildir bilmiyoruz. Iyi midir? Dedigim gibi Istanbul'un baska yerleri de olur. Su an sadece bir piyasa ve muhit arastirmasi icin soruluyor.

Tesekkurler

 
Avrupa Yakası ndan ev almayın. Kalabalık, gürültülü, pis. deprem bölgesi çok. İnsanı da iyi değil bu tarafın. Anadolu daha iyi bir seçenek.


  • silver apple  (05.11.18 15:22:36) 
BOSTANCI-İÇERENKÖY metroya yakın yerler çok güzeldir.


  • kraldan cok kralci  (05.11.18 15:28:38) 
anadolu yakasında e5in altı iyi muhitler oluyor, üstü çok karman çorman genelde.


  • ninotevtidze  (05.11.18 16:12:40) 
hocam
tapusuz almasın kesinlikle
faizler de zor dusmesi
o paraya zorlasın alsın bir ev
verirler nakit bu zamanda degerli
  • kingcyrax  (05.11.18 17:12:11) 
beylikduzu.


  • cooperr  (05.11.18 17:26:39) 
hem pazarlık yapıp hem de 2+1'e düşürürlerse acıbadem olabilir. yok illa 3+1 olacaksa bostancı'nın ve içerenköy'ün metroya yakın yerleri.


  • zgrydn  (05.11.18 17:38:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.