[]

Tus çalışmak

Merhaba, dönem 3 öğrencisiyim ve derslerim ilk seneden beri "ortalama" durumda. Malum seneler geçtikçe insanın aklına tus daha fazla giriyor, bu yollardan geçmiş abi-ablalarıma sormak istiyorum;
Ne zaman dersaneye yazılıp tus çalışmaya başlamalıyım? Şimdiden ciddi bir tempoya girmeme gerek var mı, bir de hangi dersaneyi önerirsiniz artı-eksileri nelerdir?
Şimdiden teşekkürler.


 
3. sınıfta dershanelere kayıt dönemi oluyor. Yani istersen sonra da kaydolabiliyosun ama daha pahalı ve 3te çekiliş falan oluyor genelde belki indirim falan çıkar belli olmaz.

3 tane temel dershane var. Tustime, Tusdata ve Tusem. Bi de Tusworld var gerçi ama o daha geride bu üçüne göre. Ben time'a gidiyorum, arkadaşlarımın çoğu datada. Tuseme giden de var. Bence hepsi hemen hemen aynılar. Hangisi sana yakın gelirse, demo derslerine gittiğinde hocalarını beğenirsen ona git. Ha ama tustime'da az şube olduğu için her şubeye aynı hocalar derse giriyor(belki şehrinde yoktur bilemem). Tusdata'da çok şube var ve bazen bazı şubelere iyi hocaları göndermiyorlar.

Tus dersleri 5. sınıfta başlıyor. Yani öncesinde kitapları alıp çalışmaya başlayabilirsin ama çok erken bence. O yüzden 5. sınıfta dersler başlayınca sen de çalışmaya başlarsın bence. Yani genelde öyle oluyor.
  • nundu  (04.11.18 23:43:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.