[]

CV örneği ve sorularım

başvurulara başlamak için CV oluşturacağım. Beğendiğiniz örnek varsa yollar mısınız?

dil seviyemi bilmiyorum. sadece YDS puanım var 87,5. akıcı olmasa da konuşabiliyorum. yurtdışında sunum falan yaptım bir sıkıntı yok. nasıl belirteyim bu dili?

fotoğraf nasıl olmalı? tüm fotolarım tişört ile. güzelini seçip koysam sıkıntı olur mu?

 
Farklı cv'im olsun dersen Canva diye bir site var orada ücretsiz templateler bulabilirsin .Bir göz at istersen.
Benim 82 yds var çok iyi yazmıştım cv'me :D
Fotoğraf tişörtlü olmasa daha iyi olur.Vesikalık fotoğrafın varsa onu ekle derim ben .
Kolay gelsin .
  • lady andromeda  (04.11.18 20:50:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.