[]

evlilik

bu konu hakkında hiç düşünmedim fakat çevreden inanılmaz bir baskı var. resmen algı operasyonu. sorum yok. yorumları alabilirim.




 
Param yok dersen susarlar. Kimse sana oylesine 30 bin lira verecek degil sanirim.


  • Traveller  (04.11.18 16:52:47) 
lise ve öncesindeyken 20-25 yaş arası evlilik ideal diyordum
lisanstayken 25-30 arası iyidir, 25 öncesi çok erken diyordum
şimdi yaş 26, birkaç ay sonra 27 bitiyor ben artık 30-35 arası da fena değil ya diyorum. hala doğru düzgün bir düzenim yok, ortada evlenecek insan da yok. kız arkadaşımla ilişkim çok iyi gitmiyor, evleneceğimizi sanmıyorum. Evlenmeden yapmak istediğim de çok şey var, bakalım ne olacak.
  • senolll  (04.11.18 17:24:16) 
senin için doğru insan olduğunu düşündüğün biri yoksa boşver bekar kal daha iyi, kim ne derse desin. evlenmek için evlenilmez. bir insanla bir ömür paylaşmaktan bahsediyoruz, iyice düşünüp taşınmak gerek.


  • tabirimekruh  (04.11.18 17:24:41) 
kafese girmek ve çıkamamak :(

edit: bu sebeple bekarım :) eqleyin qislar xD
  • tabudeviren  (04.11.18 17:26:02 ~ 17:26:25) 
Kıskandıkları için baskı yapıyorlar. Bekar adamsın özgürsün, istediğini yapabiilirsin ama onlar ailesine eşine karşı sorumlu. Evlilik konusunda akışına bırakmak gerek. Baktın kafana göre biri çıktı karşına evlenirsin.


  • empedokles  (04.11.18 17:29:28) 
30s are the new 20s. koyde yasamiyorsan 30'dan once evlenmenin hicbir anlami yok. kadin erkek, isine gir, hayatini yasa, seyahat et, dil ogren, vs. vs. bu arada kendini tani, kafana gore birini bul, illa evleneceksen oyle evlen. cevre baskisi ile hicbir sey yapmamayi da ogrenirsin bu sayede. zira sen mutsuz oldugunda o cevredekiler dut yemis bulbul oluyor.


  • themeningrey  (04.11.18 17:30:51) 
100k paran yoksa hic kalkisma.


  • baldan kaymak  (04.11.18 18:41:48) 
millet çatır çatır boşanıyor, hala evlenin diye baskı mı var


  • acetaminophen  (04.11.18 20:19:20) 
Yok özgürsün yok kıskançlık yok kısıtlama bunlar senin seçtiğin kişiyle alakalı. Hayatında ki kişiyle oluşturduğun düzene bağlı. Kadın ya da erkek farketmez onsuz da bir hayatın olması gerektiğini oturtman gerek gerisi fasafiso.

Dış etkenlerle olacak iş değil aşk lazım zira aşksız tamamen mantıkla yürütülecek iş değil evlilik. (Evli biri olarak söylüyorum.)
  • yardıncıoyuncu  (05.11.18 11:46:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.