[]

alerji testi sorusu

öncelikle merhabalar, az sonra soracağım sorunun bana biraz manasız geldiğini ancak sormadan da edemediğimi söylemek istiyorum.

şöyle ki 15 Kasım'da bana alerji testi yapılacak ve bu yüzden yarından itibaren alerji hapımı vs. bırakmamı söyledi doktorum. alerjime neden olan şeyler de evimdeki bir şeylerden kaynaklı, eminim. şimdi ben yarından itibaren alerji testi yapılacak güne dek başka bir yerde kalsam da testin yapılacağı gün gelsem direkt, bu süre zarfında da bana etki edecek alerjenlerden uzak dursam bu durum testi yanıltır mı?

manasız gelme sebebi yani bir hafta alerjim olan şeylerden uzak kaldım diye alerjim sona erecek ya da azalacak değil sonuçta di mi?

bu arada başka yerde kalma sebebim alerji ya da ilacı bırakmamla ilgili değil ancak uzak durmak yanıltacaksa oraya gitmeyebilirim de.

eveet oldukça üstü kapalı ve manasız bir sürü oldu ama neyyse.

 
Deri testi yapılacaksa değiştirmez.çünkü testte sizi alerjenlere maruz bırakıp o anki reaksiyonu inceliyorlar. Alerji ilacınızı kesmelerinin sebebi düşük veya yanlış negatif sonuç vermenizi önlemek.


  • curukturpkokusu  (04.11.18 12:35:43) 
ben de alerji aşısı oluyorum. mekan değiştirmenin sonuçları etkileme olasılığı var fakat alerjin yerleşmiş ise bu etki sınırlı kalacaktır. yine de yerinde olsam yine de mekanı değiştirmezdim. hangi hastaneye gidiyorsun bu arada?


  • duyurunun bug'ı  (04.11.18 12:46:11) 
@curukturpkokusu evet, deri testi yapılacak ve ben de o yüzden yanıltmayacağını düşünmüştüm sonuçta o an bir şeyler damlatıp ölçtükleri için.

@duyurunun bug'ı izmir'deyim. Suat seren göğüs hastalıkları eğitim araştırma'ya gidiyorum. ben de doktoruma bi soracağım, aşı olabilmeye uygun muyum diye zira alerjim olan şeylerden uzak kalmam mümkün değil.
  • havana  (04.11.18 13:00:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.