[]

Is değişikliği maas vs kurumsal

Merhaba,

Doğrudan konuya gireyim: Alman kurumsal bir firmada 2 yıldır calisiyorum. 5 yillik geçmişim var başka yabancı firmalarda.

Maaş 5 bin tl.

Avrupalı cok buyuk bir firmaya son ürün hazırlayan bir firmadan proje yoneticiligi icin gorustum.

9 bin tl dedim ve kabul ettiler. Firma nispeten daha kucuk lakin 40 yillik geçmişleri var. Is yogun olacak biliyorum.

Riske değer mi? Evimi taşımayacağım lakin 70 km git gel yapacağım her gün aracımla.

Fir

 
riske değer de o yol çekilmez bence. kaç dk sürüyor yol?


  • glamdr1ng  (04.11.18 12:21:39) 
işi kabul et + yakın yere taşın


  • mr.goodcat  (04.11.18 12:24:29) 
Bence değmez ama yaşam tarzınla da çok alakası var. Evde yemeğin önüne hazır geliyorsa, alkolün sigaran falan yoksa, ve en önemlisi işin seni motive ediyorsa ve iş dışında başka bir şeylerde motivasyon aramayacaksan değebilir.


  • malheiros  (04.11.18 12:25:52) 
meslek nedir? 7 yıldır yabancı firmada çalışan tecrübeli bir çalışansın ve maaş nasıl 5 bin tl oluyor?


  • metrobus yoluna kacan angus  (04.11.18 12:35:00) 
İşi kabul et, taşın, babanı da yanına al.


  • Delay Fuze  (04.11.18 12:45:32) 
Alman kurumsalda yükselme imkanın var mı?


  • turkuaz  (04.11.18 13:16:16) 
Almanlar zam falan yapmaz onlarin gozunde hintli birisin.
Bas git baska sirkete, evi de tasi.

  • acemi  (04.11.18 13:44:43) 
risk nedir burda? maasini iki katina cikartiyorsun nerdeyse. 70km yol yapmaya hicbir sey degmez. hele kendi aracinla hic gerek yok. benzin parasini arti alacagin ekstra maasin 500-1000tlsini mevcut kirana ekle daha yakin bir yere tasin(toplu tasima ile 20-30dk mesafede maks.). yogun is guzeldir, eglenceli ve ogretici olur. daha sonra daha buyuk sicramalar yapmani saglar. sektoru ve pozisyonunu, isini bilmiyorum ama 5 yillik tecrubeli birisi icin 5bin zaten az gibi geldi. 9bin de cok asiri yuksek degil ama guzel bir maas.


  • crucio  (04.11.18 15:00:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.