[]

Kahveyi Bırakmak

Günde 2 bardak kahve içiyorum, kendim yapıyorum. Tahmini toplam 20 küsür gramdır.

Kahve içmediğim gün baş ağrım oluyor, iyi hissetmiyorum.

Acaba bıraksam mı diye düşündüm sonra 2 bardak bir şey değil, neden bırakayım dedim. Bilemedim.

Ey kahve bağımlıları, siz bıraktınız mı, bırakmayı düşündünüz mü? Bıraktıysanız kendinizi daha iyi hissettiniz mi?

 
bence başının ağrısının nedeni başka şeydendir. sigara varsa onu azalt, su içmiyorsan su iç...


  • malheiros  (03.11.18 23:28:53) 
bende sabah içmezsem ayılamıyorumculardanım. hiç bırakmayı düşünmedim. gerek yok sigara varsa sigarayı bırak. günde iki bardak kahve kalbi koruyor bi kere <3


  • nymphe  (03.11.18 23:30:29) 
bir kere kahve tiryakisi içtiği kahve miktarını tam bilir. ben 8 g'dan espresso yapıyorum. günde en az 1 içerim. bazen 6 içerim.

kahvenin bırakılması gerektiğini düşünmüyorum. rahatsız ediyorsa decaf deneyin.
  • ozdek  (03.11.18 23:35:14) 
size saçma bir hikaye anlatayım. hayatımın bir döneminde dik durunca başım ağrıyıp dönüyordu, yatınca geçiyordu. bu olay yaklaşık 2 ay sürdü. çok araştırdım çok doktora gittim. bir şey bulunamadı. nörologlardan biri kahve için iyi gelir dedi hatta kadın yabancıydı. bu da böyle bir anımdır. kahvenin karaciğere faydalı olduğuna dair de bilgiler var. doğrudur yanlıştır bilemem. içerim içtiririm. miktara bakmam çarpıntı yapınca keserim.


  • tukenmez adam  (03.11.18 23:41:19 ~ 23:41:40) 
ben günde 1 lt filan americano içiyorum, 5 shot espresso yapıyor.
bırakmayı hayal bile edemem. kahve içmezsem yarı baygın oluyorum.

  • cedex  (03.11.18 23:42:25) 
Cold turkey diyor yanancılar
Kahveyi bırakamam demek komik geliyor. Kötü hissediyorsunuz ama farkında değilsiniz koşullanmışsınız kahve beni uyanık tutuyor yok öyle bir şey.
5 shot espresso içen arkadaşa sormak istiyorum çarpıntın, anksiyeten uyku bozukluğun yok mu?
O kadar kahve içilmez bu bedene yazık
  • fasulyek  (03.11.18 23:58:35) 
ben biraktim, haftada 1-2 kere decaf iciyorum, porsiyon kontrolu acisindan kafeinsiz turk kahvesi super oluyor. fakat siz bulabilirseniz su teknigiyle kafeini arindirilmis tuketin, mehmet efendininkinde nasil arindirdiklarini bilmiyrum mesela.


  • mavicorap  (04.11.18 01:10:50) 
Baş ağrınız ya psikolojik ya da bir doktora görünün ki psikolojikmiş gibi duruyor.


  • awareim  (04.11.18 12:36:28) 
ben de günde en fazla 2 bardak içiyorum. 3 sene önce 3'e bile çıkmıştım ama çarpıntı yaptığı için azalttım. ben de çok sevdiğimden değil aslında ama dizi film izlerken içmek çok hoşuma gidiyor. aslında uykusuzluğum var uzun süredir, bundan dolayı mı diye düşünüyorum.


  • nothing in my way  (04.11.18 13:09:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.