[]

koşu için bluetooth kulaklık tavsiyesi

spor yaparken, koşarken kulaktan düşmeyecek, akıllı saatle bağlantıyı zırt pırt koparmayacak, şarj süresi 5 saatten fazla sürecek, fiyat olarak da 4 rakamı geçmeyecek sağlam bir kulaklık lazım bana, varsa alırım tavsiyelerinizi, teşekkürler.




 
Pahalı: apple airpods, gear icox
ucuz: meizu ep51

  • tinky winky  (03.11.18 17:44:34) 
Ep51 demeye geldim.


  • kisa  (03.11.18 18:00:51) 
Bende ep 52 demeye geldim:)


  • all girls dream  (03.11.18 18:06:55) 
herkes meizu demiş demiş de meizu ile müzik max 5 saat dinlenebiliyor, yarın bugün trail koşusuna katılırsam bu kulaklık işe yaramaz.


  • blue rebel motorcycle club  (03.11.18 22:50:16) 
sporsever bir insan icin ideal olan sony nin son nesil walkmani, hem bluetooth kulaklik, hemen zirt diye baglaniyor, mikrofon mevcut, cagri yanitlayabiliyorsunuz, ambient ozelligi var disari sesini isterse kulak icine veriyor, hem mp3 calar 4gb veya daha fazla kendi hafizasi var, itunestan direkt sarki atilabiliyor, suya/yuzmeye toza sifir alti derecelere, buhar odasina jakuziye, denizde tuzlu suya dayanikli, sadece dusta sabuna denk getirmeyeceksiniz yoksa dusta da gayet kullaniliyor, kulakta cok saglam duruyor, parende atsaniz dusmez. fiyati da butun bu ozellikler dahil edilince cok ucuz ne yazik ki su anda net hatirlyamiyorum gecmis zaman unutmusum, fakat genelde sony turkiyede uygun fiyatli oluyor. abuk subuk bir marka degil ,arkasinda teknik servis destegi var, kafa rahat. renkleri de cok guzel, hep boyle pastel tonlarda abuk subuk cart renkler degil. eklemeyi unuttum sarji 12 saat falan gidiyor, hizli sarj ozelligi var, diyelim ki tam kapidan cikmadan sarjin bittigini farkettiniz, 3dk da 1 saatlik sarjediveriyor, idare edecek kadar ki unutkan insanlar icin super ozellik. ben cok memnunum, acayip tavsiye ediyorum.


  • mavicorap  (04.11.18 00:41:56 ~ 00:43:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.