[]

bankalar kart aidatını hesap kesimin son günü mü extreye koyar

yani ben extrem kesilmeden kart aidatı iyansıtıp ynasıtmadıklarını bilebilir myiim? axess'in chip karşılığ açık kalması ayağına taahhüt vermiştim. bu ayın 21'inde biticek. aynı zamanda 11.11 hesap kesim tarihi, 21.11 ise kartın son ödeme tarihi. benim amacım bunlar tekrar kart aidatını yansıtmadan, 21'inde arayıp kartı kapatın demek. tam 21'inde arasam olur mu yoksa taahhüt bittiği gibi yeni aidatı yansıtırlar mı?




 
İş bankasının yaptığı işgüzarlığı anlatıyorum: kart aidatını skt gününe denk gelecek şekilde yansıtmışlar, bu sırada farklı bir kart numarasıyla yeni kredi kartım gelmişti ben de eskisinin aidat ücretini ödemek istemiyorum diyerek müşteri hizmetlerini aradım. kartınız kapandığı için geçmişe dönük iade yapamıyoruz diyerek eski kartın aidat ücretini yeni kartıma yansıttılar. O yüzden elinizi çabuk tutun derim.


  • sacrilegious  (03.11.18 15:26:40) 
Son gün ekstre kesilmeden ekleniyor, ekstrede bakarsan işlem tarihi son gündür.


  • John Bloor  (03.11.18 15:27:38) 
@sacri 21'inden önce kaparsam daha önce almadıkları aidatı alacaklar. ben tam 21'inde arayıp kapatın demeyi düşünüyorum.


  • condom kurşunu  (03.11.18 15:31:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.