[]

Kadıköy'deki Nike'lar nasıl?

Boğadan sahile inerken caminin yanında dar bi sokak var silme spor ayakkabı dolu. Adamların dediğine göre bir tarafta imitasyonlar, diğer tarafta orijinaller var, orijinaller bavulda kaçak mı ne geliyormuş. Fiyatları epeyce uygun, şöyle bi baktım malzeme kalitesi falan da fena durmuyor ama emin olamadım yine de. Var mı bilen eden nedir ne değildir?




 
mağaza dışında satılan ünlü markaların ürünleri genelde sahtedir.


  • condom kurşunu  (03.11.18 15:21:04) 
Bence hepsi sahtedir. Ama aralarında kalite farkı vardır. Sahtelerin kalitesi orijinallerden çok da kötü olmuyor.


  • empedokles  (03.11.18 15:23:29) 
Ben 2012-2013 gibi yanlış hatırlamıyorsam o dediğiniz dar sokaktan bir tane Nike ayakkabı almıştım originaldi. Çünkü aynı ayakkabının farklı rengini 2 hafta önce Nike mağazasından almıştım, original olup olmadığını anladım yani. Piyasası 170 lira olan ayakkabıyı 75 liraya almıştım. Adam hatta gidip Nike mağazasına baktırabilirsin demişti.

Olabilir yani, görmek gerekiyor.

Not: Nike Cortez <3

Bankaların karşısında ki caminin oradaki dar sokak değil mi bu arada, yukarı doğru çıkıyor böyle full ayakkabıcı.
  • lana del rey  (03.11.18 15:26:05 ~ 15:29:13) 
@lana del rey

Evet bankalarin karsisindaki sokak. Gayet de kaliteli gorunuyorlar zaten, hayir sahte dahi olsa kaliteli sahte olduktan sonra hic onemi yok benim icin. Onemli olan tasarim ve ergonomi. Magazada ortalama bi Nike 500-600 TL'den basliyor, hic de fena rakamlar degil.
  • msb  (03.11.18 15:31:45) 
Değerlendirebilirsin, incele biraz ayakkabıyı anlaşılır zaten.


  • lana del rey  (03.11.18 16:11:41) 
Orijinal olanlar var ama orijinal diye satilamazlar. Yani sahte diye aldiklarinin orijinal olma sansi daha yuksek.

Zamaninda calistigim sirket depo sisince fazla mali(nike degil muadili bi marka) tezgaha iteliyordu. 300 liralik ayakkabiyi millet sahte diye 30 liraya aliyordu.
Ha zaten 300 tl olmasi da kaliteli yapmiyordu o ayakkabiyi, 1 senede patliyor.
  • acemi  (03.11.18 16:35:18) 
orada satılan ayakkabılar bildiğin leş gibi kokutuyor ayağı bir süre sonra

ayak sağlığı için sıkıntılı.......

onun yerine indirim sitelerinden fırsat kolla ayak numaranı bildiğin markalarda
  • 2 tostos turan  (03.11.18 19:54:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.