[]

devlet tiyatrolari bilet

profesyonel icin bilet almayi dusunuyorum, genelde biletleri hep internetten aliyorum ama gordugum kadariyla profesyonel oyunu icin internet satisi acilana kadar giselerden biletler aliniyor, internet satisi acilinca biletler bitmis oluyor. daha once hic giseden almadigimdan bilmiyorum, ozellikle boyle yogun talep goren oyunlarda bilet giselerinin onunde de erken saatten sira oluyor mu? 9:45 gibi giseye gitsem gisenin onunde 200 metre kuyruk mu bulurum yoksa halleder miyim o zamana kadar? napsam bilemedim. bu profesyonelin olayi ne ya ne zaman satisa ciksa aninda tukeniyör? -_-




 
13 gün önce 10 u 10 geçe bilgisayar başında olursan internetten alınabiliyor. 5-10 dakikada da tükeniyor.


  • oguz altun  (03.11.18 00:30:12) 
@oguz, orasini biliyorum da bu oyunda oyle olmuyor iste. bu oyun internet satisina biletlerin tumu satilmis olarak aciliyor, o yuzden diyorum giseye gittigimde uzun bir sira mi olur yoksa bulunur mu bilet diye.


  • in vino veritas  (03.11.18 00:38:17) 
Geçen sene Profesyonel için İstiklaldeki Küçük Sahne gişesine sabah 09.00 da gittim yanlış hatırlamıyorsam, biletler de 10 da başlayacaktı. 09.30’a kadar tek tük kişi vardı, son çeyrek kala on on beş kişi biraz kalabalıklaştı ama bilet saati geldiğinde bile öyle beklediğim bir kuyruk yoktu.

Sonuç olarak 1 saatten fazla süre ikinci sırada beklememe karşın gişe görevlisi İstediğimiz sıraya göre değil rastgele dağıttı ve oyunu en arkanın iki önünün en solunun iki üç yanında rahatsız ve keyifsiz bir şekilde izlemek zorunda kaldım salonun zemini arkaya gittikçe yükselmediği hep eşit olduğu için. Keşke 10’a beş kala filan girip daha iyi yerlerde seyredilme şansını deneseydim diye içimde oturdu o gün bugündür.
  • siyah giyen adam  (03.11.18 01:01:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.