[]

Mekanda derbi maçı izlemek için verdiğiniz ücretler?

Arkadaşlar alkollü mekanlarda izlemek için ne gibi ücretler ödüyorsunuz? Bizi m barda maç yayını olacak normalde patron ücret almıyor ama o zaman da insanlar çok suistimal ediyor. Sizin gittiğiniz yerlerdeki uygulamalar nelerdir? Biz adam başı 60tl ciro yapan müşteriden ücret almayı düşünmüyoruz ama bu rakamın altında kalanlara 20tl maç ücreti eklemeyi düşünüyoruz sizce nasıl?




 
parayı peşin alın ama yanında bira verin, şu kadar harcamanız lazım sınırından daha pratik bir uygulama. geçen sene 50 lira artı bir bira şeklinde izlemiştim beşiktaş'ta.


  • Bruce  (02.11.18 13:17:51 ~ 13:40:35) 
kişi başı minimum tüketim tutarı bu deyip eğer olmazsa maç ücreti bu diye başta belirtiyorsanız bence hiç sorun yok. maç izlemeye genelde iki farklı mekana giderim, birinde uygulama tam olarak bu. diğerinde ise ilk bira 30 lira diğer biralar 12 lira gibi bir uygulama yapıyor.

bence ikisi de uygulanabilir.
  • re noreno  (02.11.18 13:54:46) 
re noreno'nun dediği olay çok iyiymiş yalnız. bizim burada dandik mekanlar a4'e basıp camlara asmış maç şu kadar diye ve 15 lira görüyorum hep. 30'u gören adam der ki "e iyi 15 liraya bira içmiş olcaz mis gibi, 15 maç parası alıyor zaten başka yerler" halbuki sen biradan da kar etmiş olacaksın. 15 lira maç parası veren adam hiçbir şey içmeden de oturabilir ama 30 lira diyerek o riski elemiş oluyorsun.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.11.18 14:16:21) 
giriş için 25 lira + 1 bira bedava şeklinde olması bence en mantıklısı. tabi konumunuz da önemli.

ayrıca düşündüğünüz olayı yapacaksanız maç başlamadan müşterilere belirtin. bir de merak ettiğim bir olay var. 3 kişilik masaya 130 liralık hesap gelse 1 kişilik mi maç ücreti alacaksınız? dediğiniz olaya göre bu daha makul.
  • belkider  (02.11.18 17:47:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.