[]

Bacakta felaket kaşıntı neden olur?

diz altından ayaklara kadar olan kısım.

3-5 aydır geçmeyen bir sedef yarası var ayak bileğimde. başka yerde yok.

bu bahsettiğim bölgeye hiçbir şey temas etmediğinde sorun yok ama uyurken yorgan deyse kaşınmaya başlıyor ama nasıl bir kaşınmak. kaşıdıkça resmen kendinden geçiriyor insanı. kaşımaktan kendimi alamıyorum ve bacaklarım yara bere içinde. her kaşıntıda parçalayana kadar kaşıyorum ayakları. kaşıdığım yerler pullanmayla beraber kıpkırmızı oluyor.

sanırım alerji ama hangi türü. sebebi nedir? kesin tedavisi var mıdır? buna benzer bir şey yaşayıp kurtulan var mı?

teşekkürler.

 
Bir ara bende de olmuştu. Cilt doktoru farklı zamanlarda dünyanın hap ve kremini vermiş faydası olmamıştı. Sonra bir doktor dermatop ismindeki merhemi reçete etti. Her nasılsa o işe yaramıştı. Hala elimin altında durur.


  • aslagülümseyenbirkediyegüvenme  (01.11.18 23:38:42) 
kuru ciltlerde olabiliyor. ama 3-5 ay uzunmuş. bana genelde kışa doğru oluyor. başlarda ürktüm, uyuz mu dedim, vücut bişiye (alkol tüketimi) reaksiyon mu gösteriyor dedim.. sonra bakıp araştırınca kuruluktan olduğunu düşündüm


  • barankovan  (02.11.18 09:23:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.