[]

Fiyat Performans Oranı İyi Olan Koşu (ve Günlük Kullanım ) Ayakkabısı

Bir süredir hafif diz ağrıları çekiyordum, doktor ayaklarımda ve dizlerimde sorun olmadığını fakat hafif düztaban olmam sebebiyle ortopedik tabanlık kullanmam gerektiğini söyledi.

Şimdi bir tane koşu, bir tane de günlük kullanım ayakkabısı almak istiyorum. Skechers tam bir hayal kırıklığı, verdiğimiz paraya bir gram olsun değmedi. Siz hangilerini kullanıyorsunuz, neler tavsiye edersiniz?

Son olarak, Decathlon'dan koşu ayakkabısı alırsam pişman olur muyum? İçine tabanlık koyarak kullanacağım.

 
Kalenji almistim 40 liraya, 5 senedir kosu,bisiklet,is guc her seye kullandim sifir gibi duruyor. Agirligi da yok gibi.

Ama o modelden satmiyorlar tipi degismis, yeni modellerini bilmiyorum decathlon kaliteyi dusurdu 1 senedir. Yenilerin yorumlarini okuyup bakmak lazim.
  • acemi  (01.11.18 00:09:35) 
valla kalite olarak bilemiyorum ama önümüzdeki cuma bim'e 50 liraya kappa marka spor ayakkabı gelecek. ben alacağım sanırım.


  • ya ben lan neyse  (01.11.18 00:33:13 ~ 00:35:13) 
işin içine fiyat performans dengesi giriyorsa adidas, nike falan alınmaz zaten. 600 lira verdiğim ayakkabının beni usain bolt yapması lazım, başka türlü o dengeyi yakalayamaz.

kalenji ben de kullanıyorum 2 senedir, sporda giyiyorum; tipi düzgün olsa sokakta da giyerdim. dengeli basma konusunda yan ve arkadaki çıkıntılı tabanının faydasını gördüm kesinlikle, hızlı koşuyorsan farkı hissediyorsun normal tabanlara göre. mağazada denemeden alma ama, beden konusunda standart değil.
  • Bruce  (01.11.18 09:43:12) 
kesinlikle kalenji.


  • yemrem  (01.11.18 10:04:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.