[]

3 ay ertelemeli kredi

ben farklı şehirdeyim ve bugün ailem kredi çekti. normalde sitede 3 ay sonra ödemeye başlayın diyordu. ben de ödeme açısından iyi olur diye öyle düşündüm. bankadaki görevli faiz farklı olur demiş ve onu yapmamışlar. 3 ay sonra başlasa iyi olurdu. hatta özellikle bunu tembihledim bizimkilere 3 ay sonra başlasın diye. ben ödicem çünkü. özel olarak da aradım. yapmak istememelerine imkan yok. bankacı öyle yönlendirmiştir diye düşünüyorum. sonra aradım bankayı. tek fark şuymuş 100 lira faiz farkı var ve 3 aydan sonraki ay 2 taksit şeklinde aşağı yukarı. yani boşu boşuna iki ayağım bir papuca girecek. gıcık oldum ve sinirlendim bu yüzden. bir çıkarı oluyor mu bankanın bundan? yapmak istememiş ve o şekilde yönlendirmiş olabilir mi?




 
Sabah kredi çektim akşam iptal ettim ÖTV olayından sonra belki faiz de düşer veya en kötü ihtiyaç değil de taşıt kredisi çekerim diye.

Neyse demek istediğim 7 gün cayma hakkı var ben 1 TL bile ne masraf verdim ne faiz ne sigorta sıfır masrafı oldu bana kredi çekip parayı aynen iade etme ön. hemen krediyi iptal ettirip baştan istediğin şartlarda başvuru yapabilirsin.

Muhtemelen çekilen kredinin pirimi daha yüksek veya bankacının o kredi kaleminde hedef tutturma eksiği falan var. Ya da banka bu şekilde daha karlı diye öyle yönlendirme yapmış bankacı.
  • emfuzi  (31.10.18 23:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.