[]

çok kıllıyım, epilasyon bekle beni

yakın zamanda epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. klinik araştırmaya başlayacağım ama nelere dikkat etmeliyim ? neler sormam lazım ?genelde ne kadar süremi alır ve kaç papel olur ? şu bilgileri de yazayım;

tüm vücudum kıllarla kaplı ama sadece tshirtün kapladığı yerlere epilasyon yaptırmayı planlıyorum. sırt,göbek-göğüs, koltuk altı ve dirseklere kadar kol.
(çok)beyaz tenliyim
kıllarım çok uzun, siyah ve kalın. göğsümden tek bir kıl alıp 2 parmağım arasında bastırıp döndürdüğümde neredeyse tırt tırt ses çıkacak :D
koltuk altında 1 kıl kökünden 2li ve 3lü kıllar çıkıyor, göğüs bölgesinde genelde tekli ama 2liler de var.
25/e
kışları spor yaparım, henüz spora başlamadım ama başlarsam fitness sorun olur mu?

umarım jose saramgo mezarında ters dönmemiştir. nur içinde yat, rip
resimag.com/p1/db17933b97.jpeg
resimag.com/p1/5ebeb62bf2.jpeg

 
1000 civarı tutar tahmini. ayrıca epilasyon için beyaz ten-siyah kıl kombinasyonu en iyisidir. makinenin türüne ve markasına dikkat edeceksiniz en başta. yine tahmini olarak 6-8 seans sürer, bu tamamen kılın yapısına bağlıdır, yani çok daha kısa ya da çok daha uzun bir sürede de bitebilir. genel olarak böyle.


  • tabirimekruh  (31.10.18 22:09:04) 
geçen haftalarda bağdat caddesinde buz lazer hizmeti veren bir yerden sırt ve omuz başları için 8 seanslık teklif aldım peşin 1800 taksitle 2000 dedi ama yüzey alanı geniş aldığım teklif için yani kilolu ve uzun erkek olarak düşün.

benim fiyat aldığım yer buz lazer olduğu için piyasaya göre biraz daha pahalı olabilir ama 1000 lira da çok hayali bir rakam.
  • bokmuhendisi  (31.10.18 22:46:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.